Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 5. 2015 09:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 784 kJ / 3 534 kcal
Bílkoviny117,61 g
Tuky116,67 g
Vláknina26,70 g
Cholesterol 679 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,15 g
Sacharidy489,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dá se jíst teplé i studené (s kysaným či sterilovaným zelím nebo čalamádou), je to hodně syté a nádherně to voní!

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynutý bramborák s čalamádou bramborák v pekárně bramborak z pekarny domaci báč báč z z domácí pekárny pečeme bramborku báč z z domácí domácí pekárny kynute bramboracky domácí pekárna recepty pekárna kovářov domácí bramborák na plech recept domácí úekárna recept na bramborák kovářov pekárna domaci kynute bramboracky bramborák

Suroviny: mléko, droždí čerstvé, brambory, sádlo, škvarky, slanina anglická, vejce, česnek, kmín celý, majoránka, pepř mletý, sůl, mouka hrubá, libeček, kopřivy, petrželka, klobása

TopRecepty.cz

Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DANq