Rybářská pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 450 kJ / 3 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,64 g |
Tuky | 326,45 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj – recept je pod názvem Rybářská svačinka ve Sladkovodní kuchařce od autora Milana Paličky.
Podobný recept dělali i staří rybáři z našeho klubového rybníka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2012 17:36
hmmm - ta musí být až budu dělat, umelu pro sebe si trochu odeberu (česnek se mnou dělá divy) a ostatním přidám ten česnek, nó
9. 12. 2012 11:52
Jiříku, jenže ty tvoje doma uzené ryby musí chutnat úplně jinak, než ty koupené. To bude jiná bašta
9. 12. 2012 09:06
sunny.sofi - v masně, kde nakupuji, mi lalok objednali, po dodání z jatek zavolali.....někdy tam mají i hlavy, tak ovárek z hlav nebo bůček, jak píše Jarda Kadic, se dá použít taky.
Jano, ano vlastní výroba uzených rybek. Opět jsem udil. Tentokrát i pro kamarády rybáře, jejich ulovené kapry, i pro kamarády nerybáře, ti si koupili tolstolobiky.
Recept na uzení je tady - www.toprecepty.cz/recept/28876-uzeni-ryb-a-konzervovani-uzenych-ryb-zavarovanim/
Jano, ano vlastní výroba uzených rybek. Opět jsem udil. Tentokrát i pro kamarády rybáře, jejich ulovené kapry, i pro kamarády nerybáře, ti si koupili tolstolobiky.
Recept na uzení je tady - www.toprecepty.cz/recept/28876-uzeni-ryb-a-konzervovani-uzenych-ryb-zavarovanim/
9. 12. 2012 00:17
Jirko, paráda. Na té druhé fotce jsou určitě nějaké uzené rybky domácí výroby, že jo??
8. 12. 2012 22:27
sunny.sofi: Myslím, že by šel použít i vařený bůček
8. 12. 2012 21:59
Recept se mi moc líbí, jen bych byla ráda, kdybys mi napsal, co lze použít místo laloku - nevím, kde ho sehnat. Jinak super recept, posílám bodík a ukládám.
8. 12. 2012 21:56
Jiri V.:
Pěknou,chutnou pomazánku jsi Jiřiku připravila svým dovětkem v komentáři mě pobavil
Pěknou,chutnou pomazánku jsi Jiřiku připravila svým dovětkem v komentáři mě pobavil
8. 12. 2012 19:58
8. 12. 2012 19:57
Péťa - jméno vzniklo podle koní, předkové sedlačili. Ale od té doby, co rybařím, odvozuji své jméno od té malé rybky pstruhového pásma - vranky. Pro nerybáře, je to malá nehezká rybka.....na rozdíl ode mě
8. 12. 2012 19:45
Zase rybí trochu jinak.Je vidět, že ryby jsou Tvoje krevní skupina, vždyť i jméno zavání takovou malou rybkou.
8. 12. 2012 19:33
milý Jiří nápady hýří, pomazánka hezká je, bodík ti už letí, pozdravuj své děti a taky Petrův zdar.. hodně štěstí, žádný zmar
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 2 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 3 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 4 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 5 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 5 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka z laloku pomazánka z tolstolobika pomazánka z uzeného tolstolobika pomazánka z uzeného laloku pomazanka z vareneho kapra studený vepŕový lalok pstruhová pomazánka pomazanka uzený tolstolobika uzeny tolstolobik pomazánka pomazanka z uzeneho tolstolobik pomayánka z uzeného tolstolobika rybí pomazánka z tolstolobika pomazanka s uzeneho tolstolobika ryba lalok pkrabí pomazánka recept z tolstolobika rybarska palicka uzení laloku pomazanka z vepřoveho laloku vařený lalok pomazanka z vepřového laloku
Suroviny: ryba uzená, lalok vepřový, česnek, cibule, sůl, pepř
Rybářská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QgwL
11 názorů