Pomazánka z vepřového masa

Suroviny

Pečený bůček nebo jakékoliv maso které vám zbude v pekáčku
hořčice
tavený sýr
cibule
kečup na barvu
pepř
sůl
česnek
pokud je hodně masa můžete přidat pomazánkové máslo

Postup přípravy receptu

  1. Maso nameleme na masovém mlýnku, přidáme sýr, já dala 2 velké tavené sýry, ale množství je opravdu individuální, na drobno nakrájenou cibuli, utřené asi 4 stroužky česneku, lžička hořčice, asi lžíci kečupu, pokud máte méně masa, přidejte pomazánkové máslo, stačí euromáslo bez příchuti.

Poznámka od kuchařky

Roláda z bůčku mi praskla a na oběd jsme měli dost. Zbytek nebyl jinak použitelný, než na pomazánku. Namlela jsem maso i náplň. Můžu říct, opravdu super pomazánka, co dům dal.

Komentáře k receptu Pomazánka z vepřového masa

Předchozí 1 2

Tématické fráze: pomazánka z pečeného vepřového pomazanka z masa pomazanka z peceneho masa masova pomazanka recepty z vepřového masa pomazanky z masa domácí masová pomazánka pomazánka z pečeného masa recept recept na masovou pomazanku pomazánka z vařeného masa pomazánka ze zbytků masa pomazánky domácí masové recept recept masová pomazánka pomazánka z vepřového bůčku pomazánka s pečeného masa masová pomazánka recept vepřové maso vařené recepty z vařeného vepřového masa masová pomazánka z pečeného masa pomazánky z pečeného masa