Pomazánka z vepřového masa

Jana Remkova Kuchařka:

Pomazánky 19 názorů

512
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Suroviny

Pečený bůček nebo jakékoliv maso které vám zbude v pekáčku
hořčice
Nyní v akci
tavený sýr
Nyní v akci
cibule
kečup na barvu
pepř
sůl
česnek
pokud je hodně masa můžete přidat pomazánkové máslo
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nameleme na masovém mlýnku, přidáme sýr, já dala 2 velké tavené sýry, ale množství je opravdu individuální, na drobno nakrájenou cibuli, utřené asi 4 stroužky česneku, lžička hořčice, asi lžíci kečupu, pokud máte méně masa, přidejte pomazánkové máslo, stačí euromáslo bez příchuti.

Poznámka

Roláda z bůčku mi praskla a na oběd jsme měli dost. Zbytek nebyl jinak použitelný, než na pomazánku. Namlela jsem maso i náplň. Můžu říct, opravdu super pomazánka, co dům dal.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z vepřového masa

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo