Pomazánka z vepřového masa

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Pomazánky 19 názorů

515

Suroviny

Pečený bůček nebo jakékoliv maso které vám zbude v pekáčku
hořčice
tavený sýr
cibule
kečup na barvu
pepř
sůl
česnek
pokud je hodně masa můžete přidat pomazánkové máslo
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nameleme na masovém mlýnku, přidáme sýr, já dala 2 velké tavené sýry, ale množství je opravdu individuální, na drobno nakrájenou cibuli, utřené asi 4 stroužky česneku, lžička hořčice, asi lžíci kečupu, pokud máte méně masa, přidejte pomazánkové máslo, stačí euromáslo bez příchuti.

Poznámka

Roláda z bůčku mi praskla a na oběd jsme měli dost. Zbytek nebyl jinak použitelný, než na pomazánku. Namlela jsem maso i náplň. Můžu říct, opravdu super pomazánka, co dům dal.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 268 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z vepřového masa

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pomazánka z pečeného vepřového pomazanka z masa pomazanka z peceneho masa recepty z vepřového masa pomazanky z masa pomazánka z pečeného masa recept recept na masovou pomazanku masova pomazanka pomazánka z vařeného masa pomazánky domácí masové recept recept masová pomazánka pomazánka ze zbytků masa pomazánka z vepřového bůčku vepřové maso vařené pomazánka s pečeného masa pomazánky z pečeného masa recepty z vařeného vepřového masa recepty masová pomazánka masová pomazánka z pečeného masa pomazánka z pečeného bůčku

Zapomněl/a jsem heslo