Pomazánka z vepřového masa

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Pomazánky 19 názorů

513

Suroviny

Pečený bůček nebo jakékoliv maso které vám zbude v pekáčku
hořčice
tavený sýr
cibule
kečup na barvu
pepř
sůl
česnek
pokud je hodně masa můžete přidat pomazánkové máslo
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nameleme na masovém mlýnku, přidáme sýr, já dala 2 velké tavené sýry, ale množství je opravdu individuální, na drobno nakrájenou cibuli, utřené asi 4 stroužky česneku, lžička hořčice, asi lžíci kečupu, pokud máte méně masa, přidejte pomazánkové máslo, stačí euromáslo bez příchuti.

Poznámka

Roláda z bůčku mi praskla a na oběd jsme měli dost. Zbytek nebyl jinak použitelný, než na pomazánku. Namlela jsem maso i náplň. Můžu říct, opravdu super pomazánka, co dům dal.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 259 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z vepřového masa

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pomazánka z pečeného vepřového pomazanka z masa pomazanka z peceneho masa recepty z vepřového masa pomazanky z masa pomazánka z pečeného masa recept recept na masovou pomazanku pomazánka z vařeného masa recept masová pomazánka pomazánky domácí masové recept pomazánka z vepřového bůčku pomazánka ze zbytků masa vepřové maso vařené masova pomazanka pomazánky z pečeného masa pomazánka s pečeného masa masová pomazánka z pečeného masa recepty masová pomazánka recepty z vařeného vepřového masa pomazánka z pečeného bůčku

Zapomněl/a jsem heslo