Uzený podbradek (lalok)

cathleen Kuchařka: cathleen

Vepřové maso 5 názorů

Suroviny

vepřový lalok (podbradek)
sůl
celý pepř
cibule
česnek
mletá pálivá paprika
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso pokrájíme na přibližně stejně veliké kusy a uvaříme v hodně osolené vodě s pepřem, cibulí a česnekem. Maso je třeba uvařit téměř doměkka, nerozvařit.

  2. Každý kus masa pak obalíme v mleté pálivé paprice a vmasírujeme ji do něj (vhodné dělat třeba v tenkých gumových rukavicích).

  3. Jednotlivé kousky pak zabalíme do gázy a tyto ranečky zavěsíme v udírně.
    Udíme horkým kouřem asi 3-4 hodiny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 88 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Uzený podbradek (lalok)

Tématické fráze: uzený vepřový lalok vepřový lalok uzený vepřový podbradek vepřový lalok recepty uzeny veprovy lalok jakvyuditveprovylalok pečený lalok jak uvařit lalok vepřový lalok uzný vepřový lalok jak vyudit lalok vepřový podbradek recept vepřový uzený lalok recepty peceny podbradek podbradek na na víně lalok peceny jak vyudit veprovy lalok uzeny ovar paprikový uzený lalok lalok v paprice recepty