Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 344 kJ / 1 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,03 g |
Tuky | 102,70 g |
Vláknina | 14,98 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 27,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Autorem receptu je pan Petr Stupka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 7 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 9 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: těsto na ryby petr stupka recepty testa na ryby vaření v kotlíku recept na rybářské těsto kotlík na vaření recept na testo na ryby rybářské těsto petr stupka rybarska testa recepty na rybářské těsta rybarske testy petr stupka kucharka rybářské těsto recept kotlíkové recepty recepty stupka recepty na rybářská těsta jak udělat rybářské těsto kotlíky na vaření rybarske testa recepty
Suroviny: kapr, cibule, pórek, česnek, rajče, celer, mrkev, mouka hladká, pepř mletý, žloutek, koření kari, petrželka zelená, bazalka čerstvá, tymián, sůl, olej, těsto listové
Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qB3
0 názorů