Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 344 kJ / 1 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,03 g |
Tuky | 102,70 g |
Vláknina | 14,98 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 27,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Autorem receptu je pan Petr Stupka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Tvarohovo-hodně čokoládový nepečený dort
Přidáno před 2 hodinami

Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou, zeleninou a mozzarellou s jogurtovým salátem
Přidáno 6. 8. 2022 19:35

Bramborový guláš s houbami a koprem
Přidáno 6. 8. 2022 14:19

Dort z palačinek se zakysankou a ovocem
Přidáno 6. 8. 2022 10:04

Omeleta s čerstvou kurkumou
Přidáno 6. 8. 2022 08:30

Trampská cigára
Přidáno 5. 8. 2022 16:42
Právě bylo uvařeno:

Osvěžující rajčatový salát
uvařil/a Elivet
před 17 minutami

Zapečený sýrový květák
uvařil/a VerunkaDvorakova
před 2 hodinami

Švestková povidla podomácku
uvařil/a Fitulka
před 2 hodinami

Hlíva na paprice
uvařil/a JohnnyCash
před 4 hodinami

Báječná jatýrka na slanině
uvařil/a Trol60
před 4 hodinami

Extra rychlé lívance
uvařil/a Alo75
před 5 hodinami

Rýžové koule (onigiri)
uvařil/a Michalchalek
před 6 hodinami

Párky v listovém těstě jako jednohubky
uvařil/a Violator
před 6 hodinami

Rychlé meruňkové knedlíky z tvarohového těsta
uvařil/a Janja
před 8 hodinami

Vepřové nudličky podle Milana
uvařil/a monulik
před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: těsto na ryby petr stupka recepty testa na ryby vaření v kotlíku recept na rybářské těsto kotlík na vaření recept na testo na ryby rybářské těsto petr stupka rybarska testa recepty na rybářské těsta rybarske testy petr stupka kucharka rybářské těsto recept kotlíkové recepty recepty stupka recepty na rybářská těsta jak udělat rybářské těsto kotlíky na vaření rybarske testa recepty
Suroviny: kapr, cibule, pórek, česnek, rajče, celer, mrkev, mouka hladká, pepř mletý, žloutek, koření kari, petrželka zelená, bazalka čerstvá, tymián, sůl, olej, těsto listové
Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qB3
0 názorů