Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybářský kotlík s křupavou čepicí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 3. 2008 22:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 344 kJ / 1 755 kcal
Bílkoviny173,03 g
Tuky102,70 g
Vláknina13,44 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 705 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy27,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Autorem receptu je pan Petr Stupka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těsto na ryby petr stupka recepty testa na ryby vaření v kotlíku recept na rybářské těsto kotlík na vaření recept na testo na ryby rybářské těsto petr stupka rybarska testa recepty na rybářské těsta rybarske testy petr stupka kucharka rybářské těsto recept kotlíkové recepty recepty stupka recepty na rybářská těsta jak udělat rybářské těsto kotlíky na vaření rybarske testa recepty

Suroviny: kapr, cibule, pórek, česnek, rajče, celer, mrkev, mouka hladká, pepř mletý, žloutek, koření kari, petrželka zelená, bazalka čerstvá, tymián, sůl, olej, těsto listové

TopRecepty.cz

Rybářský kotlík s křupavou čepicí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qB3