Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 344 kJ / 1 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,03 g |
Tuky | 102,70 g |
Vláknina | 14,98 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 27,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Autorem receptu je pan Petr Stupka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Banánový pohár s Lučinou
Přidáno před 13 hodinami

Rohlíková polévka s čerstvým zelím a uzeným masem
Přidáno před 13 hodinami

Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami

Francouzské brambory pro jednoho (z HF)
Přidáno před 19 hodinami

Pečené brambory s mrkví a libečkem
Přidáno před 21 hodinami

Rybízový závin s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Buchtičky s krémem
uvařil/a RadekSvoboda
před 1 hodinou

Králík z Provence
uvařil/a bartonik
před 2 hodinami

Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou
uvařil/a Petra Dvor.
před 2 hodinami

Jablkový koláč s mandlovými kousky
uvařil/a Petra Dvor.
před 2 hodinami

Piškotový korpus
uvařil/a petr.bernatik@centrum.cz
před 11 hodinami

Domácí chléb bez hnětení
uvařil/a brosak91
před 12 hodinami

Extra rychlé lívance
uvařil/a sataras
před 12 hodinami

Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
uvařil/a grohana
před 12 hodinami

Brownies do hrnečku
uvařil/a Vendy09
před 15 hodinami

Domácí chipsy s tvarohem
uvařil/a Vendy09
před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: těsto na ryby petr stupka recepty testa na ryby vaření v kotlíku recept na rybářské těsto kotlík na vaření recept na testo na ryby rybářské těsto petr stupka rybarska testa recepty na rybářské těsta rybarske testy petr stupka kucharka rybářské těsto recept kotlíkové recepty recepty stupka recepty na rybářská těsta jak udělat rybářské těsto kotlíky na vaření rybarske testa recepty
Suroviny: kapr, cibule, pórek, česnek, rajče, celer, mrkev, mouka hladká, pepř mletý, žloutek, koření kari, petrželka zelená, bazalka čerstvá, tymián, sůl, olej, těsto listové
Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qB3
0 názorů