Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 169 kJ / 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 2,75 g |
Vláknina | 17,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 26,93 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 7. 2013 10:49
21. 7. 2013 18:59
21. 7. 2013 09:56
21. 7. 2013 08:15
20. 7. 2013 23:40
20. 7. 2013 22:07
20. 7. 2013 21:20
20. 7. 2013 20:26
20. 7. 2013 20:22
20. 7. 2013 20:20
20. 7. 2013 19:52
20. 7. 2013 19:41
20. 7. 2013 19:39
20. 7. 2013 19:38
20. 7. 2013 19:35
Jak jsi krásně nandala tu kašičku?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 8 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 9 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno 11. 6. 2024 17:28
Právě bylo uvařeno:
Meruňkový koláč
trousilova uvařila před 13 minutami
Řecké patates
KatkaCechova uvařila před 13 minutami
Babiččina kulajda
hajibuni uvařila před 1 hodinou
Salát s cottage sýrem
Franibald uvařil před 2 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Jirka6363 uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 4 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 4 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 5 hodinami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z červeného vína jak upravit uzený hovězí jazyk vepřový jazyk uzený úpravy jazyk na víně uzený jazyk recept uzený jazyk uzený jazyk s bramborovou omačka z uzeného jazyka uzeny jazyk v receptech recepty teleci uzeny jazyk zeleninová omáčka na vine omáčka s červeného vína omačka z vína uzený vepřový jazyk s bramborovou kaší uzený vepřový jazyk uprava uzeneho jazyka uzený jazyk, recept uzený jazyk recepty recepty z uzeného jazyka pečený hovězí jazyk
Suroviny: jazyk vepřový, cibule, sůl, pepř, bobkový list, mrkev, celer, sádlo, slivovice, pyré rajčatové, vývar, víno červené, mouka hladká, česnek, smetana
Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKMG
18 názorů