Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový jazyk vařený, na zelenině a pivu pečený

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

13. 9. 2012 21:28

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 134 kJ / 271 kcal
Bílkoviny4,03 g
Tuky11,41 g
Vláknina10,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy28,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 6. 2021 17:56

Simona Skolakova: Děkuji :-)a pokud bude chutnat,moc mě to potěší:-8Simuš,ovar z jazyka jsem ještě nedělala:-OBudu muset také zkusit:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 6. 2021 22:44

Anna Kocikova: Aničko je to stejně nevím nějaká telepatie,včera můj manžel mluvil o vepřovém jazyku a to po dlouhé době,a prý jako ovar,no já říkala,tak to kup já ti to udělám;-);-)ale teď po tvém vynořeném receptíku bych si taky dala porcičku,tak myslím,že ho budu uhánět aby teda koupil:-8<3Díky za receptík;-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 6. 2021 20:07

Marc.i: Děkuji:-KI hovězí jazyk takto připravený je velice dobrý<3Jen to chce trošku delší vaření nebo pečení:yes:

Marc.i

24. 6. 2021 12:46

Mám zrovna v troubě, sice hovězí jazyk, ale myslím, že to ničemu nevadí. A cítím, že to bude dobrota. :-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 3. 2016 15:19

Prpcek:Pochvala vždy potěší;-)Děkuji:-K

Prpcek

26. 3. 2016 16:22

Dokonale vymazlený recept s výborným výsledkem. Děkuji Drahuško. :-K:yes:

miccan

14. 9. 2012 13:54

Milujem jazyk a toto je parádna úprava:yes::yes::yes::-p:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 9. 2012 13:51

:yes::yes::yes::yes::yes:

nofrona

14. 9. 2012 12:17

Tak to bych si dala:-p:-p, krásné a určitě chutné ++

yanull yanull

14. 9. 2012 11:45

Krásné a mňamózní jazýčky od naší šikovné Aničky :-):-p;-):yes:+14:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 9. 2012 11:05

medmic:Vyzkoušej jazyky nakrájet na nudličky;-)Sice chuťové buňky se ošulit nedají,ale možná by taková malinkatá lest mohla manželce projít přes zažívací trakt:-*:-))
Potěšila jsem se u hezkých komentíků:-Ka i za hodnocení děkuji:-)

MajkaM

14. 9. 2012 10:25

Jazyky máme rádi, jenže z nich moc často nevařím. Asi to budu muset napravit:-K:yes:

Dana61

14. 9. 2012 10:05

jedním slovem nááádhera:yes::-D

rozmarynaH rozmarynaH

14. 9. 2012 09:45

Teda Aničko, tomu neuvěříš, ale včera večer jsme si s manželem povídali, co uvaříme v sobotu a pak jsme se shodli, že vepřový jazyk by byl moc prima. Ráno rozkliknu topky a tvůj recept:-O mi ušetřil hledání nápadů, jak s těmi jazyky naložíme. Jazyk je dobrý, je tam gazdovská slanina, spousta zeleniny, pivínko. Mňam a děkuji za inspiraci. Posílám 10. bodík:yes::yes:

suslajda suslajda

14. 9. 2012 07:54

Jak jsem zhlédla název hned jsem věděla, že pod receptem bude podepsána naše Ann;-)moc pěkný jazýček:yes:pro mě též s kapustou děkuji:yes::yes:+9

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový jazyk pečený veprovy jazyk na slanine varený - peceny.sk vepřový jazyk vareny-peceny.sk vepřový jazyk recepty varený pečený.sk pečeny veprovy jazyk vareny peceny sk vareny jazyk pečený jazyk pečený vepřový jazyk recept peceny hovězí jazyk vepřový jazyk recept vereny peceny.sk hovězí jazyk k puvu recepty veprovy jazyk vařený vepřový jazyk vařené vepřové maso ve studené kuchyni vepřový jazyk peceny recept

Suroviny: jazyk vepřový, slanina gazdovská, pivo černé, vývar zeleninový, cibulka lahůdková, lusk paprikový, česnek, pepř mletý, olej, mrkev, cibule, česnek, bobkový list, pepř, koření nové koření, sůl, libeček, voda

TopRecepty.cz

Vepřový jazyk vařený, na zelenině a pivu pečený

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j6Zv