Chilli džem
Delikátní záležitost, jakou je sladce pálivý džem z chilli a paprik, nemůžete při zpracování úrody ze zahrádky opomenout. Příprava není složitá a podle našeho propracovaného receptu ji určitě zvládne i začátečník.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
6 skleniček o objemu 250ml
Nutriční hodnoty
Energie | 17 898 kJ / 4 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,95 g |
Tuky | 0,90 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 060,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to pikantní pochoutka, výborná především k sýrům. Hodí se i k masu či k jednohubkám nebo sendvičům
Zdroj: Apetit z r.2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2015 15:29
10. 12. 2014 21:01
10. 12. 2014 11:10
16. 3. 2014 12:12
25. 11. 2013 20:09
24. 11. 2013 19:57
24. 11. 2013 19:15
24. 11. 2013 09:54
24. 11. 2013 08:09
22. 11. 2013 12:25
22. 11. 2013 09:04
21. 11. 2013 19:28
21. 11. 2013 18:59
21. 11. 2013 18:57
21. 11. 2013 18:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 6 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 7 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 7 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 8 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 8 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat papriky. Mohou tvořit hlavní chod, být součástí zeleninové směsi, dají se zavařit na zimu
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Retro okénko: Šuei-ču-žou po česku. Jak nejlépe připravit slavnou masovou specialitu?
Další recepty
Tématické fráze: zpracovaní feferónek chilli marmeláda recept zpracování chilli papriček jak zpracovat chilli papričky marmeláda z feferonek zpracování čili papriček chilli papričky zpracování čili džem džem z chilli papriček jak zpracovat feferonky chilli marmeláda recepty chilli marmelády recepty čili marmeláda jahodová marmeláda s chilli feferonka zpracování jak zpracovat čili papričky zpracovani cili papricky jahodová marmeláda s chilli recept feferonky zpracování chilli jam
Suroviny: chilli paprika čerstvá, paprika čerstvá červená, cukr želírovací, ocet jablečný, sůl
Chilli džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX57
23 názorů