Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodová marmeláda z domácí pekárny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 7. 2008 19:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 420 kJ / 2 252 kcal
Bílkoviny6,30 g
Tuky2,70 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy541,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zdenka.s zdenka.s

15. 6. 2017 12:05

Dovolím si odpovědět : želírovací cukr už kyselinu citrónovou obsahuje :yes: včera jsem dělala.,z kila jahod 5 skleniček, ztuhly bez problémů. Já ale,i když pekárnu mám a využívám ji hodně často, radši marmeládu dělám na sporáku. Tam stačí povařit 5 minut a hotovo.Ale to je každého věc :-)

Jirina78

15. 6. 2017 09:42

jitka: a co citron nebo kyselina citrónová?

jitka

21. 8. 2016 19:52

Dělala jsem malinovou marmeládu, ale zatím mi vůbec netuhne.......použila jsem 900 g malin a želírovací cukr Dr. Etkera 2:1. Nevíte kde jsem udělala chybu? V pekárně jsem měla program marmeláda.

Libuše

9. 6. 2014 16:31

Chci se zeptat,jaký to je program marmeláda ?

Katka

29. 8. 2013 08:29

Chci se zeptat, jestli je možno do marmelády přidat obyčejný cukr né ten želírovací.....

spagetka spagetka

15. 7. 2013 16:04

Táňula: Ne já nezavařuju, vždyť projde teplem v té pekárně. A u nás vydrží, dokud se nesní, takže bez problému do nové sezony, i déle. Džemy, marmelády, povidla, klevely není nutné ještě zavařit, projdou teplem, varem ;-);-). jen je nutno dbát na čistotu sklenic a víček, pokud nedáváte konzervant proti plísni, já velice málokdy ho použiju, prakticky nedávám.

Táňula

15. 7. 2013 16:01

Dobrý den,recept vypadá opravdu skvěle.jen se zeptám zda ji také zavařujete?musí se to?Chtěla bych aby vydrželi celou zimu ;) moc děkuji za odpovědi:yes:

spagetka spagetka

9. 7. 2013 18:12

Před chvílí jsem vytáhla 1. várku meruňkové marmelády, mám tam 2. - jahody a borůvky. Používám teda želírovací cukr pro diabetiky. Je to ohromná úspora času:yes::yes:
Renata: Neboj se, nic ti nezastříká, normálně pak vymyješ nádobu, jako např. po pečení chleba apod....

Renata

5. 7. 2013 17:12

Chci se Vás zeptat někoho kdo dělá marmelády v domácí pekárně jestli ji nepostříkám jak se to bude dělat dík všem9

Lucka

2. 7. 2013 08:49

Marmeláda je výborná, letos ji budu dělat už po druhé a musím říct, že i bez zavařování nám sklenička vydržela celý rok. Pokud se někomu zdá být málo hustá, doporučuji pŕojet programem marmeláda ještě jednou, tak to dělám třeba u povidel, kde tento program dávám na 2-3* :-):-*

Kotelník

28. 6. 2013 14:10

Právě dnes jsme tuto marmeládu dělali,na náš vkus je moc sladká a řídká,moc nezhoustla,tak nevíme,kde jsme udělali chybu.:-(:-(:-(

Zdeňka

25. 3. 2012 22:40

Můžu se zeptat jakou životnost mají tyto marmelády z domácí pekárny? Vydrží mi neotevřená třeba i rok?

Paprika Paprika

3. 7. 2009 11:27

Hanko - dávám 500g želírovacího cukru na 1 kg ovoce, tedy podobně jako je to tady. Pozor nepleť si želírovací cukr (prodává se 500g nebo 1 kg) a želírovací přídavek (Gelfix 2:1,pektogel a pod.), který se přidává k normálnímu cukru ;-) U tohoto receptu je také citrónová šťáva místo kyseliny citrónové - to taky musím zkusit. Já teď marmeláduju skoro každý den.:-)

Hanka

2. 7. 2009 13:49

Mě se tam nezdá 500g želírovacího cukru ??!:-O
Nemmělo tam být - 500g cukru a 1 želírovací cukr 2:1 ???:-?
Ahoj:-p

kedlubna kedlubna

10. 6. 2009 20:24

dovolila jsem si přidat podobný můj recept. Dneska jsem zrovna dělala dvě várky z třešní. Třešně jsem prvně pomačkala štouchadlem na brambory:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí pekárna recepty recepty pro domácí pekárnu recepty domácí pekárna domácí pekarny recepty merunková marmeláda od babičky recept na jahodovou marmeládu džem z domácí pekárny jahodovy džem z pekarny recepty do domácí pekárny recepty domácí pekárny jahodový džem bez konzervantů marmeláda recepty z domaci pekarny domácí pekárna recepty na domácí pekárnu jahodový džem v pekarne recepty pro domácí pekárny džem v domácí pekárně domácí pekárny džem v pekárně

Suroviny: jahody, cukr želírovací, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Jahodová marmeláda z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OVr