Starofrancouzské bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 559 kJ / 1 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,03 g |
Tuky | 9,80 g |
Vláknina | 17,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 363,94 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výsledek opravdu stojí za to – na povrchu pevné, křupavé bagetky, střída měkounká, mírně žvýkavá, samá díra a chuť…lehounce přirozeně nasládlá a voní! Dá se říct, že chuť voní???
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 4. 2023 20:13
Parádní bagety, dnes upečeny i snědeny. Plech na bagety zatím nemám, tak jsem je "zakroutil". Fotky přikládám. Děkuji za recept!
16. 2. 2023 22:03
Udělal jsem těsto-460+40 mouky a 300 ml. vody. Těsto je tvrdá koule. Není tam málo vody?
17. 7. 2022 20:53
Eja57 (moderátorka): druhy den uz to neni ono, v teste neni zadny tuk, ktery by ho zvlacnil.
Zamrazit bych zkusila, urcite
Zamrazit bych zkusila, urcite
16. 7. 2022 09:34
Ivko, vydrží bagetky do druhého dne? A jak skladovat? Přikrýt uterkou?
A mrazit upečene jsi náhodou nezkoušela?
A mrazit upečene jsi náhodou nezkoušela?
10. 4. 2020 09:33
Tak jsem je před chvílí vyndala z trouby... a hned jsme museli ochutnat. Musím říct, že rozhodnutí dělat (vzhledem k delší přípravě) radši rovnou dvojitou dávku se vyplatilo, a to maximálně! Lepší bagetky jsem ještě nejedla, jsou výýýýýborné. Děkuji za skvělý recept, určitě budu péct častěji.
31. 7. 2017 11:01
ParádaUrčitě vyzkouším.
29. 7. 2017 11:12
cathleen domácí sýr nedělám,ale nechávám si ho vozit ze Zakarpatské Rusy.Je vynikající a vinko máme z Moravy.Tak jen budu muset zadělat těsto ,:-
29. 7. 2017 09:16
Děkuju Bagtky nejsou zdaleka tak složité, jak to možná vypadá většinu času jen kynou a právě toto dlouhé kynutí vytváří jejich úžasnou vůni a chuť...a přitom je to jen obyčejná voda, mouka, sůl a kousínek droždí..
maris: magistr Kelly možná, ale pekař Matěj určitě ne, ten by věděl, jak na to
Kucina: kdyby to jen trochu šlo, tak hned....sýr si děláš domácí?
maris: magistr Kelly možná, ale pekař Matěj určitě ne, ten by věděl, jak na to
Kucina: kdyby to jen trochu šlo, tak hned....sýr si děláš domácí?
29. 7. 2017 07:12
cathleen jsi pekařská bohyněprosím kousek bagety ke snídani,máslo a kafe mám..A další bagetu odpoledne sýr a dobré červené dodám.
29. 7. 2017 06:35
Jitkas: je to tak
29. 7. 2017 06:24
Maître boulanger , bagety mate prekrasne
28. 7. 2017 23:47
Fantastíko
28. 7. 2017 15:51
Ivo, to je přímo alchymie, magistr Kelly by záviděl , ale ten výsledek stojí za to, krásné bagety
28. 7. 2017 15:36
magdalenka:
Jasně, vždy po nějaké době odpočinuté těsto popřekládat. Nechat spočnout a znovu popřekládat. Vyvíjí se tím lepková struktura, těsto je tažnější a pružnější
Jasně, vždy po nějaké době odpočinuté těsto popřekládat. Nechat spočnout a znovu popřekládat. Vyvíjí se tím lepková struktura, těsto je tažnější a pružnější
28. 7. 2017 15:11
Na tvoju otázku by som odovedala, že určite áno. Toto je skvost z tvojej kuchyne. Alebo rúry?
(Fascinujú ma tie oká - diery na druhej snímke, nikdy som také krásne pečivo nemala.)
Ešte dotaz - to prekladanie na pomúčenej doske vždy po nejakej dobe?
(Fascinujú ma tie oká - diery na druhej snímke, nikdy som také krásne pečivo nemala.)
Ešte dotaz - to prekladanie na pomúčenej doske vždy po nejakej dobe?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 13 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 20 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 22 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 5 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 6 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 8 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 9 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Snídaně na turecký způsob: Pošírovaná vejce cilbir na peřince z jogurtu a s jednoduchou chilli omáčkou chutnají fantasticky
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Steak z hlávkového zelí: Zdravá zelenina chutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho pect bagetky doba peceni bagety recept na bagetky tescoma bageta vesnická bageta top recepty na bagety bagety recept recept na bagety starofrancouzské korenova bageta dobo peceni bagety recepty na bagtky zadělat na bagetu kořenové bagety bageta recept rozmarynova bageta recept cathleen recepty bagety top recepty bageta bagety z čerstvého droždí recept ma bagety
Suroviny: mouka hladká, mouka žitná chlebová, voda, sůl, droždí čerstvé
Starofrancouzské bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGpB
15 názorů