Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vesnické bagety

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 4. 2020 18:42

Suroviny

Porce: 4 velké až 8 menších

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 304 kJ / 2 224 kcal
Bílkoviny62,60 g
Tuky42,63 g
Vláknina20,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy387,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jak na výrobu kynutého těsta bez domácí pekárny: https://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyro...

Do těsta jsem už zkoušela přidat i cca 30 g slunečnicového semínka, můžete vyzkoušet.

Tyto bagety jsou vláčnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Merylas

18. 4. 2020 19:44

maris: Maruško, děkuji za vyzkoušení a foto. :yes: Jsem moc ráda, že recept nezklamal.:-K

maris

18. 4. 2020 11:52

Merylas: Maruško, dnes došlo na Tvé bagetky, jen jsem je ale udělala jako bulky, místo grahamové mouky jsem dala špaldovou celozrnnou, jsou výborné. Dovolila jsem si přidat fotku:-)

maris

9. 4. 2020 08:46

Merylas: děkuju, zkusím asi tu špaldovou nebo se podívám po té grahamové;-):-)

Merylas

9. 4. 2020 07:41

maris: Maruško, grahamová mouka jde nahradit pšeničnou celozrnnou. Grahamová je taktéž pšeničná celozrnná, ale obsahuje navíc otruby a to je jediný rozdíl. Kupuju ji ve Zdravé výživě. Z těch dvou mouk které máš k dispozici, bych použila špaldovou, obzvlášť, pokud je taky celozrnná. Tu zase moc nepoužívám já, tak nevím přesně, jaké druhy jsou v nabídce. :-) Pokud bys dala žitnou, tak to už bude chutnat víc "chlebově". Při záměně mouk se ale může trochu lišit množství použité vody. Některé mouky jsou více "žíznivé". :-) A díky za zájem.:-K

MiskaM: Děkuji. Jsou vláčné i druhý den, začala jsem do pečiva více používat vařené brambory.:-K

maris

9. 4. 2020 05:47

Maruško, moc se mi bagetky líbí, grahamovou mouku ale nemám, můžu dát třeba špaldovou nebo žitnou ? Já s pečením nemám moc zkušeností, grahamovou mouku jsem ještě neměla a tak nevím, jestli jde nahradit:-8

MiskaM

8. 4. 2020 19:10

Vypadají skvěle :yes: někdy zkusím :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bageta recept bagetka recept recepty na bagety

Suroviny: mouka hladká, mouka grahamová, brambory, sůl, voda, olej, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Vesnické bagety

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pyQQ