Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota7 549 kJ / 1 804 kcal
Bílkoviny56,70 g
Tuky9,73 g
Vláknina17,74 g
Cholesterol0 mg
Sodík6 407 mg
Sůl16,00 g
Sacharidy363,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/korenove-bagety/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

magdalenka

29. 1. 2020 15:24

cathleen: Vďaka, keď ma netlačí čas, tak rada pečiem chlieb. (Ešte je tam aj od včera ten s omládkom a jogurtom, ale mi nedalo...)
Preferement milujem, už si tykáme...:-D
Som zvedavá, či sa niekedy dám aj na pečenie s kváskom. Stále mám z neho rešpekt.

cathleen

29. 1. 2020 15:20

magdalenka: tleskám! :yes:<3

magdalenka

29. 1. 2020 14:50

Dnes som zas piekla, su nase oblubene. Len zvysujem zitnu muku na 100 g a robim dva skrucance... Korka tenka a chrumkava, striedka vonava a lahka ako pericko... Skvele proste! Pridala som foto z dnesneho pecenia.

magdalenka

13. 1. 2020 21:51

Dnes (vlastne už včera večer som ho študovala) som sa zamerala na tento recept. Ráno som vymiešala preferment, po príchode z roboty vysúkala rukávy a pred hodinou vytiahla z rúry voľačo úžasné.
Zvýšila som množstvo žitnej múky na 100 g, taktiež po skúsenostiach s ciabattou aj vody som dala viac, ako je uvedené v recepte (asi o 40 g!). A pretože sa mi nechcelo robiť bagety, spravila som dva zakrútené korene...pridávam foto ako dôkaz.
Vďaka za skvelý recept! :-K

cathleen

14. 10. 2017 21:13

magdalenka: :-D

Eja57: to je účel - vyprovokovat, abyste vyzkoušeli ;-):-8

Eja57

14. 10. 2017 21:09

cathleen: Ty mne vyprovokuješ zkusit preferment, ...hned bych si dala, klidně jen tak...:yes:

magdalenka

14. 10. 2017 20:59

cathleen: a hlavne, je to bez kvásku (nemám na neho nervy), preferment zvládam...:-D

cathleen

14. 10. 2017 20:25

magdalenka: určitě:-! Je to hračka;-) těsto hodně řídké, ale překládáním se pěkně zpevní a dobře se s ním pracuje.

magdalenka

14. 10. 2017 20:21

Paráda...to by sa mi mohlo aj podariť...:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bagety recept bageta recept bagetky recept recept na chlebový kořen recept na kořenový chleba recept na bagety kořenový chleba recept dýňová bageta kořenov recept bageta recept na bagetu francouzské kořenové bagety bageta recept na koren pecivo včera recept na kořenový chleba preferement pečení pečivo kořen pekarny ktere pecou korenovy chleba kváskový kořenová bageta recepty za 10 kořen kořen-bageta

Suroviny: voda, mouka chlebová pšeničná, droždí, voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, kmín drcený, sůl, droždí

TopRecepty.cz

Kořenové bagety

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mzJ0