7 receptů na karbanátky: Milujeme květákové, kapustové, luštěninové i masové
Karbanátky připravujeme z husté kašovité hmoty, jejímž základem může být mleté maso, luštěniny nebo různé druhy zeleniny. Do směsi obvykle přidáváme strouhanku (nebo navlhčenou housku), vejce, uzeniny a koření. Tvoříme placičky, které obalujeme podobně jako řízky a smažíme z obou stran na pánvi.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Nejběžněji se připravují karbanátky z mletého masa. Kromě hovězího a vepřového masa lze použít také kuřecí. Směs na karbanátky je podobná jako směs na sekanou. Karbanátky obvykle podáváme s bramborovou přílohou, ale podle následujícího videa je můžete připravit i s knedlíkem a báječnou rajskou omáčkou.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 20 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Čím zahustit mleté maso do karbanátků nebo sekané místo strouhanky: Použijeme ovesné vločky
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Desatero rad na téma masové karbanátky: Co byste měli vědět o jejich přípravě
Komentáře