Jahodovo - banánová marmeláda (meruňková višňová,....)
Přebytky sezónního ovoce můžeme snadno zpracovat při výrobě domácí marmelády. Vyzkoušejte skvělou kombinaci jahod a banánů. Marmeláda díky banánům dobře želíruje a skvěle chutná.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
6 malých skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 10 750 kJ / 2 569 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 616,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je od dr. Oetkera.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2024 19:06
23. 6. 2015 08:58
výkon, pořád míchám a nemám s tím problémy. Tak možná zmírnit teplotu. Jinak nevím, třeba poradí někdo jiný .
23. 6. 2015 08:56
23. 6. 2015 08:47
13. 8. 2014 11:45
3. 7. 2014 13:27
3. 7. 2014 13:26
3. 7. 2014 13:25
3. 7. 2014 13:23
3. 7. 2014 13:20
3. 7. 2014 13:16
2. 7. 2014 23:59
2. 7. 2014 20:51
23. 6. 2014 17:24
a je to stejně sladké
23. 6. 2014 07:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 14 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 47 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak poznat správně uvařenou marmeládu. Jednoduché želírovací zkoušky znaly už naše babičky. Stačí se podle nich řídit
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Další recepty
Tématické fráze: meruňková marmeláda s banánem bananova marmelada višňová marmeláda s čokoládou banánová marmeláda recept višňová marmeláda bez cukru recept na višnovou marmeládu jahodovo-banánová marmeláda jahodovobanánová marmeláda visnovy dzem s cokoladou recept rybízová marmeláda s bananem třešnova marmeláda bez cukru jahodový džem bez cukru recept banánova marmeláda meruňkovo rybízová marmeláda jednoduchá višňová marmeláda visnova mar dr.oetker banánová marmeláda rybízová marmeláda s meruňkami meruňková marmeláda s čokoládou meruňková marmeláda s banány
Suroviny: jahody, banán, gelfix 2:1, cukr krystal, kyselina citronová
Jahodovo - banánová marmeláda (meruňková višňová,....)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zEP
24 názorů