Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhanec s višňovou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 5. 2008 15:47

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 205 kJ / 1 244 kcal
Bílkoviny50,88 g
Tuky71,57 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 312 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy98,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Často dělávám i se žahourem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

1. 4. 2012 10:20

1974andrea: díky:-) někdy, až mě bude honit mlsná, a to nebude dlouho trvat:-8:-D, páč dortík už skoro není, si tohle udělám:-p;-):yes:

1974andrea 1974andrea

1. 4. 2012 10:19

rebeka:Normální nízkej. Já to někdy dělám i po částech na pánvi, je to rychlejší;-) V ostatních receptech není v těstě tvaroh a je to taky dobré, je to vlastně takové palačinkové těsto.

rebeka rebeka

1. 4. 2012 10:07

1974andrea: takže normální plech nebo s vyšším okrajem:-?

1974andrea 1974andrea

1. 4. 2012 10:01

rebeka:Nadi klasika, neměla by to být moc vysoká vrstva. Já to dělám podle naší babi a ta to roztrhá a ještě opéká roztrhané, aby to bylo co nejvíc opečené;-)

rebeka rebeka

1. 4. 2012 09:47

jak má být velký plech:-?

1974andrea 1974andrea

1. 4. 2012 09:36

Marta:Rádo se stalo;-), já jsem si pochutnala:-p

Marta Marta

1. 4. 2012 09:26

Andreo, vypadá to báječně:-p, za fotku děkuju;-)

1974andrea 1974andrea

31. 3. 2012 13:26

Dnes jsem dělala jako chuťovku trhanec, ale s domácí marmeládou z ostružin, malin a borůvek, tak doufám, že nevadí když přidám foto;-)

Helča

27. 8. 2011 09:17

:yes::yes::yes: je to opravdu výýýbornéé i samotný trhanec :-) na oběd to bude s kompotem a pudinkem :-p

zerduška

2. 2. 2011 14:54

je to vynikající!!!
Dělala jsem ho podle receptu, ale přidala jsem půl prášku do pečiva, takže vzniklý produkt byl nadýchaný. Netrhala jsem, ale krájela. k tomu jahodový džem a šlehačka - nebe v hubě!
jen by mě zajímalo, jak to chutná studené, ale na to si musím počkat na příště, kdy upeču rovnou dvojitou dávku.

Ondra

28. 11. 2010 17:27

Dělají to na Stubai...

Jana

22. 9. 2009 12:39

tohle dělávala moje babi a vskutku výýýýýtečné:yes:

Paprika Paprika

31. 1. 2009 17:00

Trhanec jsem jedla min. týden v Rakousku. Podávají ho tam na talíři posypaný jen moučkovým cukrem a vedle v mističkách byly různé ovocné marmelády/omáčky (jedna mi připadala jako normální jablečná dětská přesnídávka). Byla to dobrota :-p:-* - asi ho udělám rodince k večeři.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trhanec trhanec recept recept na trhanec trhanec s ovocnou šťávou trhanec s jahodami domaci trhanec trhanec v troubě trhance trhanec s malinovou šťávou mafiny hrnkové mafiny hrnkové bezlepkový trhanec trhance recept ovocný trhanec recepty trhanec recept trhanec sladký trhanec trhanec s ovocnou omáčkou trhanec s višněmi trhanec se šťávou

Suroviny: tvaroh, vejce, olej, cukr moučkový, mouka hrubá, cukr vanilkový, kůra citronová, sůl, mléko, kompot višňový, cukr, pudink vanilkový

TopRecepty.cz

Trhanec s višňovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vEL