Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízová marmeláda

Dokážete si představit linecké cukroví bez rybízové marmelády? My určitě ne. Rybíz obsahuje hodně pektinu, proto nepotřebujete želírující přípravek, vystačíte si jen s cukrem. Snazší recept nenajdete, tak se do toho pusťte.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

7. 7. 2008 07:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota19 568 kJ / 4 677 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky3,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol0 mg
Sodík60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 140,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

tejaja

25. 7. 2021 18:34

casino: Aj čierne ríbezle obsahujú pektín, takže so zahustnutím nie je problém.;-)

tejaja

25. 7. 2021 18:30

Akninah: Ďakujem za fotečku. ;-)

Akninah

25. 7. 2021 10:51

casino: Ano,z černého ;-)
Želiroval úplně neskutečně, jsem nadšená!
S dovolením jsem přidala fotku :-8

casino

25. 7. 2021 09:31

Akninah: z ČERNÉHO rybízu?
No a jak vám želírovala, he? ;-)

Akninah

24. 7. 2021 21:02

Parádní recept,už jen kvůli němu jsem si udělala registraci,abych ho mohla ohodnotit.:-8
Dnes poprvé jsem dělala marmošku z černého rybízu. Odteď budu dělat rybízové marmelády pořád.:yes:

Buchyna

16. 8. 2020 10:39

tejaja: děkuji za odpověď.:yes:

tejaja

15. 8. 2020 09:46

Buchyna: Neviem, na koho máte tú otázku ohľadom umývania ríbezlí, či na mňa alebo na Františku a aký recept ešte chcete. Ja ríbezle samozrejme prepláchnem studenou vodou. ;-)

Buchyna

15. 8. 2020 09:33

Frantiska: zdravím Fanynko, máte recept na svém profilu? Ráda bych si jej přečetla- zaujal mne. A ještě jeden dotaz ( asi hloupý ), umýváte před vařením ten rybíz? Děkuji a těším se na další Vše recepty. Buchyna:yes::-)

tejaja

15. 8. 2020 07:32

Volchvi11: Ďakujem.:-K

Volchvi11

14. 8. 2020 20:36

Dobrý den, dělám už třetím rokem a je VYNIKAJÍCÍ, stejně jako i ostatní recepty od Tejaji. :yes::-K

tejaja

4. 8. 2020 20:15

Frantiska: ;-) Ďakujem za fotečku. :-K

Frantiska

4. 8. 2020 19:07

tento rok jsem vyzkoušela nepasírovat, ale připravit rovnou ze šťávy :) přikládám foto

tejaja

8. 7. 2019 16:20

aksvo: dakujem, som rada, ze sa vydarila
. ako pisem, varime takto uz desatrocia, je to jednoduche a rychle.;-)

aksvo

8. 7. 2019 09:33

Mockrát děkuji za super recept, už teď se těším na linecké s domácí rybízovou<3 povedla se na první dobrou, jen jsem s cukrem převařovala cca 20min (už bylo zřejmé, že tuhne) :yes:

tejaja

22. 7. 2018 08:05

Frantiska: Ďakujem, teší ma, že ti vyhovuje. V našej rodine je to najobľúbenejší lekvár. :-K

1 2 3 4 6 9 11

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: rybízový džem recept na rybizovou marmeladu marmeláda recepty na marmelády a džemy marmelada recept džem z rybízu ribizova marmelada marmeláda z červeného rybízu rybízová marmeláda z domácí pekárny bílý rybíz marmeláda rybízový džem recept jak udělat rybízovou marmeládu rybízová marmeláda z červeného rybízu recept rybízové víno recept džem z bílého rybízu červený rybíz marmeláda domácí marmeláda z červeného rybízu rybízová marmeláda v domácí pekárně recept na rybízový džem

Suroviny: šťáva rybízová, cukr

TopRecepty.cz

Rybízová marmeláda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RWV