Polévkové koření z libečku
Libeček lékařský, lidově zvaný občas maggi, patří mezi oblíbené bylinky. Jedinečnou chuť dodá polévkám, omáčkám, ale i grilovanému masu. Pokud vám roste na zahrádce, určitě stojí za to vyzkoušet domácí polévkové koření.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
cca 200 ml
Nutriční hodnoty
Energie | 1 127 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 22,98 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem našla v časopise Blesk vaše recepty
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2018 13:07
2. 6. 2018 12:03
4. 6. 2017 17:25
4. 6. 2017 13:04
1. 10. 2016 07:30
Ta hořkost je způsobena dlouhým vařením majoránky,je třeba ji přidat až na konec a jen krátce povařit..
4. 6. 2016 13:32
4. 6. 2016 10:52
Nemůže být ta hořkost způsobená kvetením libečku?
6. 9. 2015 19:08
6. 9. 2015 16:31
26. 5. 2015 15:34
19. 5. 2015 15:11
19. 5. 2015 12:14
19. 5. 2015 11:10
19. 5. 2015 08:54
19. 5. 2015 08:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 15 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 18 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 28 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 31 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 57 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Byliny v kuchyni: Libečková sůl skvěle ochutí brambory, libečkové pesto vylepší těstoviny
Jak zpracovat libeček. Neobejde se bez něj žádná tradiční česká bramboračka
Další recepty
Tématické fráze: magi z libecku domácí magi z libečku libeček recepty libeckove magi libeček domaci magi libeček magi recept recept na magi z libecku libeček magi zpracování libečku libeček v soli libeček zpracování recepty z libečku libecek domaci magi maggi z libečku libeček jako magi libeček recept recept z libečku domácí polévkové koření z libečku polévkové koření magi
Suroviny: libeček, voda, sůl, majoránka, olej slunečnicový
Polévkové koření z libečku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3G1M
53 názorů