

Soljanka
Suroviny
- 2 lžíce oleje
- 1 větší cibule
- 1 lžíce rajského protlaku
- vývar
- 250 g vařeného masa
- 2 sladkokyselé nakládané okurky
- 2 bobkové listy
- 1/8 l kysané smetany
- citron
- sůl
Postup přípravy receptu
Osmažíme cibuli, doplníme protlakem a zalijeme vývarem. Přidáme okurky, bobkový list a 15 minut vaříme. Osolíme, dochutíme citronem a na talíři přidáme lžíci smetany a posypeme petrželkou, pažitkou nebo koprem.
Přidáme okurky, bobkový list a 15 minut vaříme.
Osolíme, dochutíme citronem, na talíři přidáme lžíci smetany a posypeme petrželkou, pažitkou nebo koprem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Soljanka
-
Klariska:
No, to maso ze surovin stihlo z postupu zdrhnout -
To bude to vařené maso, Midlo
.
-
Neplavou v tom nějaké knedlíčky? To přeci není okurka?
-
Hani, musela chutnat, už když se na ni podívám, mám hlad
-
Polévka nám chutnala, určitě jí budu dělat častěji
+