Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 840 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,21 g |
Tuky | 43,95 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 12,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soljanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/el5
Moje poznámka
Soljanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/el5
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 27 minutami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 54 minutami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 1 hodinou
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 2 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 4 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 4 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 4 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
baylies recept,
domácí baylies,
domácí baylies recept,
ruská polévka solanka,
soljanka,recept,
baylies,
soljanka z hovězího masa,
solanka polevka,
polévka solanka,
solanka recept,
ruská polévka soljanka,
recepty polévky,
soljanka z vepřového masa,
polevka soljanka recepty,
ukrajinská polévka,
saljanka,
baylies domácí,
solianka,
solijanka,
recept solanka
Suroviny:
olej,
cibule,
protlak rajčatový,
vývar masový,
maso vařené,
okurky sterilované,
bobkový list,
smetana kysaná,
citron,
sůl
Komentáře (8)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
No, to maso ze surovin stihlo z postupu zdrhnout