Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné a zdravé ochucovadlo nejen do polévky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z Dadalovy kuchařky.
Moje recepty a fotopostup najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2024 17:10
Mám ještě od loňska a nezhořkl
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
14. 5. 2021 08:33
1974andrea: Já taky vyzkouším a zkusím dát olej před solí. Olej trochu uzavře porušené buňkové struktury sekáním a omezí působení kyslíku, možná to nezhořkne tak rychle.
13. 5. 2021 22:29
janatka: Ivet, tohle ti určitě nezhořkne. Hořké jsem měla to od Jany R. a to se vařilo.
13. 5. 2021 20:06
Tak já mám hotovo a jsem zvědavá jestli to zhořkne. Když jsem ochutnala, zdálo se to v pohodě.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
13. 5. 2021 10:14
Určitě vyzkouším, letos je krásný a dokud je mladý bude to lepší. Měla jsem podobný problém s hořknutím u jiného receptu.
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
28. 7. 2017 22:50
Přečetla jsem si reakce a rady na libečkové maggi i polévkové koření, rozhodla jsem se využít pro začátek jenom libeček. Nakrájela jsem ho a povařila 15 min. Pak rozmixovala, vše v pohodě. Poté jsem dala 2 čajové lžičky soli a zklamání, už byl hořký...takže je mi to záhadou, že by to byla reakce se solí??? nechápu souvislost...
18. 6. 2017 14:26
Já zase používám libeček jen tu nat do polévek,do brambor když vařím i do guláše a je to moc dobré.![<3 <3](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/4.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![<3 <3](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/4.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
19. 5. 2015 11:19
Jana Remkova: to je prima, že ti to nezhořklo ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
19. 5. 2015 11:15
spagetka: A Ladi, 1 skleničku už mám vypotřebovanou!!! A super to bylo
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
19. 5. 2015 11:14
Holky, já jsem dala čerstvou a hodně mladou majoránku, možná ještě neměla ani tu chuť, co by měla být. Hořké jsem to fakt neměla, ale příště, podle toho, co slyším, ji raději asi nedám!
. No, tohle je taky super, Andreo
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
19. 5. 2015 11:03
No holky, po těch vašich experimentech zůstanu u nasekaného do mrazáku
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
19. 5. 2015 08:13
1974andrea: já nevím, fakt jsem to neměřila, ale 15 minut? Hele, až budu dělat, tak si lépe všimnu času.
19. 5. 2015 08:02
spagetka:Za tak krátkou dobu by ti to nemohlo pustit tolik chuti, to je jako bys dala libeček na závěr do polévky
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
19. 5. 2015 07:51
1974andrea: Já ještě doplňovala, tys mi tam skočila ![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
. Já si nevšimla té doby vaření u J.R![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
., ta doba 15 minut mi přijde ale fakt dlouhá. Já vlastně jen spařuju, nevařím doslova, tak mezi 3-5 minutami? asi tak nějak...
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
19. 5. 2015 07:50
spagetka:Jana už to ochutnala, psala jsem jí to
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: maggi libecek domácí magi domácí maggi libeček magi recept konzervace libečku pasta z libečku libeček recepty využití libecku recept na domácí maggi polévkové koření z libečku libeček domácí magi libeček konzervace domácí maggi recept magi libeček recept maggi catni z libecku libeček maggi libeček magi recept na magi libeckova pasta
Suroviny: libeček, libeček, kopřivy, celer, sůl, olej slunečnicový
Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9P1
23 názorů