Krůtí na přepuštěném másle a pomerančové šťávě
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 1 543 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,64 g |
Tuky | 3,66 g |
Vláknina | 20,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,17 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2016 21:40
4. 11. 2016 20:31
3. 11. 2016 17:26
3. 11. 2016 15:30
La Furi Roja:Pomeranče jsem neměla,použila jsem šťávu ve skle z obchodu.Ale myslím si,že rozdíl mezi čerstvě vymačkanou a kupovanou šťávou po upečení nebude znát
3. 11. 2016 10:12
2. 11. 2016 23:33
2. 11. 2016 20:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 7 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 34 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 37 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák
Využití křenu v kuchyni: Český ženšen má všestranné použití. K čemu všemu se hodí?
Další recepty
Tématické fráze: recepty z krutích stehenního svalu kuře na prepustenem masle krůti prsa na másle maso na přepuštěném másle jak dlouho péct krůtí prsa ve skle krutí prso na másle krůtí prsa na na másle přírodní řízek na přepuštěném másle krůtí maso na másle kruti na stave pomerančové másle jak udelat pomerancove máslo krůtí maso s pomerančovou vůní jak dlouho péct krůtí prsa ve skle kruti prs s pomerancovou stavou kureci na přepuštěném másle kruti na pomerancovem pepri
Suroviny: kost, ghee, šťáva pomerančová, cibule, česnek, kmín celý, pepř celý, sůl, vývar
Krůtí na přepuštěném másle a pomerančové šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7BQQ
7 názorů