Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízky na podmáslí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 9. 2008 10:48

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

kedlubna

24. 9. 2008 07:16

O tom solení jsem taky slyšela, ale jak osolit před úpravou, když už je maso namarinované ? každopádně koření steak obsahuje glutaman, tak solit se to maso nemusí. Maso jsem neměla vysušené, naopak z marinád z jogurtu, podmáslí, tatarky apod. je naopak hodně š´tavnaté. Zbytek marinády dávám lžičkou na řízky, aby se udělala "kůrčička". Smažila jsme na obyč pánvičce a marináda se mi připalovala, pak na "lepčí" a už to bylo ončo :-))

Olina-preclik

23. 9. 2008 15:00

Chci se zeptat: kdysi říkali "Kluci v akci", že se maso při marinování nesolí, protože pustí vodu, "počurá se".:-O Že se solí až před úpravou. Není tohle masko vysušené? A ještě něco, ta marináda se použije nebo se vyhodí a maso se restuje bez ní?:-?

Marta

23. 9. 2008 11:16

to vypadá jednoduše a dobře

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: podmáslí řízky naopak maso v podmáslí maso naložené v podmáslí marináda s jogurtem kureci rizek v podmasli kuřecí řízky naopak kuřecí řízky v akci marináda z podmáslí recepty z podmasli řízek v podmáslí kuřecí rizoto kluci v akci marináda na kuřecí steak kuřecí řízek naopak marinada na kuřecí steaky maso na podmasli kuřecí řízky akce marinády na kuřecí maso marináda z jogurtu marináda na kuřecí řízky

Suroviny: podmáslí, řízky kuřecí, sůl, koření steakové, česnek sušený

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky na podmáslí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk7k