Marinované, pomalu pečené jehněčí
Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté, křehké a to díky dobře okořeněné marinádě.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 588 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,34 g |
Tuky | 144,68 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 936 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,66 g |
Sacharidy | 53,67 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2018 17:20
23. 12. 2016 17:02
2. 5. 2015 22:16
5. 4. 2015 18:51
31. 12. 2013 14:29
7. 1. 2013 19:20
7. 1. 2013 19:14
Spagetko, dekuji za odkaz..
7. 1. 2013 13:46
7. 1. 2013 13:36
7. 1. 2013 13:11
22. 12. 2012 13:40
20. 12. 2012 11:32
19. 12. 2012 20:58
Rebi, to jsi muj clovek, ja take nejradeji dlabu rukama..vic pak chutna..
19. 12. 2012 18:29
19. 12. 2012 18:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 6 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 9 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 14 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 30 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 42 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Marmeláda z domácí pekárny: Poradíme vám, jak ji připravit téměř bez práce
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: pečený jehněčí krk marinovane jehneci pečené jehněčí koleno pomalu pečené skopové jehneci pecene pečene jehněci jehněčí na ohni pomalu pečený jehněčí hřbet skopové maso pomalu pečeně naložené jehněčí vyborne jehněči pomalu pecena jehneci kyta pomalu pecene skopove maso jehneci recepty marinada na skopovy zebra pečené skopové dle vanka pečené skopové maso marináda marinování jehneciho pečené naložené jehněčí jnehneci marinovane
Suroviny: maso jehněčí, koření hřebíček, jalovec, skořice mletá, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, koriandr sušený, kardamom, med, omáčka teriaky, česnek, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř drcený
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
22 názorů