Marinované, pomalu pečené jehněčí
Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté, křehké a to díky dobře okořeněné marinádě.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 588 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,34 g |
Tuky | 144,68 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 936 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,66 g |
Sacharidy | 53,67 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2018 17:20
23. 12. 2016 17:02
2. 5. 2015 22:16
5. 4. 2015 18:51
31. 12. 2013 14:29
7. 1. 2013 19:20
7. 1. 2013 19:14
Spagetko, dekuji za odkaz..
7. 1. 2013 13:46
7. 1. 2013 13:36
7. 1. 2013 13:11
22. 12. 2012 13:40
20. 12. 2012 11:32
19. 12. 2012 20:58
Rebi, to jsi muj clovek, ja take nejradeji dlabu rukama..vic pak chutna..
19. 12. 2012 18:29
19. 12. 2012 18:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 17 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 18 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Bramborový koláč s květákem
Moanka uvařila před 1 hodinou
Květákové placičky
Karoli uvařil před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
kusy.lukas uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
malami uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
pazderka83 uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
JankaGu. uvařila před 3 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Mischpule uvařila před 4 hodinami
Chutné vafle
JanikM uvařila před 5 hodinami
Pljeskavica s ovčím sýrem a Ajvarem
bartonik uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Rajčatové placky s olivami podle Josefa Maršálka krásně voní po bazalce. Hodí se jako občerstvení nejen na piknik
Další recepty
Tématické fráze: pečený jehněčí krk marinovane jehneci pečené jehněčí koleno pomalu pečené skopové jehneci pecene pečene jehněci jehněčí na ohni pomalu pečený jehněčí hřbet skopové maso pomalu pečeně naložené jehněčí vyborne jehněči pomalu pecena jehneci kyta pomalu pecene skopove maso jehneci recepty marinada na skopovy zebra pečené skopové dle vanka pečené skopové maso marináda marinování jehneciho pečené naložené jehněčí jnehneci marinovane
Suroviny: maso jehněčí, koření hřebíček, jalovec, skořice mletá, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, koriandr sušený, kardamom, med, omáčka teriaky, česnek, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř drcený
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
22 názorů