Tatarská omáčka z cukety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 030 kJ / 3 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,82 g |
Tuky | 217,22 g |
Vláknina | 61,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,84 g |
Sůl | 33,35 g |
Sacharidy | 247,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mi dnes přišel mailem, Věruško, děkuji, byl odvysílán v Českém rozhlase Brno, prý s velkým ohlasem a protože tu některé píšete, že už nevíte, co s cuketami, tak ho dávám k realizaci. Osobně jsem nestihla ještě vyzkoušet, ale kdo uvaříte, přidejte foto a komentář, jak chutnalo :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2012 08:41
.
10. 9. 2012 08:00
10. 9. 2012 07:57
9. 9. 2012 23:51
9. 9. 2012 20:46
9. 9. 2012 20:40
9. 9. 2012 20:20
9. 9. 2012 20:12
9. 9. 2012 17:37
9. 9. 2012 17:33
9. 9. 2012 17:20
9. 9. 2012 13:54
1974andrea:
9. 9. 2012 13:53
9. 9. 2012 13:50
9. 9. 2012 13:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 7 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 8 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 10 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 10 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: tatarka z cukety cuketová tatarka zavaření cukety český rozhlas brno-recepty český rozhlas brno recepty omáčka z cukety povidla z cukety recepty z cukety na zavaření recept na cuketový tatarák zaváření cuket cuketová tatarská omáčka cuketový tatarák recept cuketa na zavaření cuketa zavaření tatarka z cuket recept na tatarák z cukety recept na tatarku z cukety cuketova povidla cuketa tatarka tatarská s cuketami
Suroviny: cuketa, cibule, česnek, feferonka, křen, olej, cukr krupice, ocet, hořčice plnotučná, sůl, pepř
Tatarská omáčka z cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yq62
16 názorů