Kotlety po Brněnsku

www.toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 1 názor

21
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Suroviny

4 kotlety
12 menších cibulek
12 stroužků česneku
Nyní v akci
sůl
pepř
petrželka
pažitka
tuk na smažení
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku a česnek oloupeme. Cibulky spaříme vřelou vodou a necháme je v ní 5 minut. Potom je opláchneme studenou vodou a otřeme.

  2. Kotlety naklepeme, u kostí nařízneme. Kosti ponoříme do horké polévky nebo vody tak, že je držíme za druhou stranu porce asi na jednu minutu. Potom osolíme a opepříme.

  3. Osmažíme v horkém tuku cibulku a česnek.

  4. Vyjmeme, necháme rozpálit tuk a osmažíme na něm kotlety.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší a osmaženými cibulkami a česnekem. Posypeme zelenou petrželkou a pažitkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kotlety po Brněnsku

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Kde má člověk právě teď sehnat tak malé cibulky, že? A velká cibule by asi nevypadala dobře.:-/

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo