Ostrý "tatarák" z rajčat, okurek, cukety a harissy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 840 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,10 g |
Tuky | 10,65 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 20,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2019 20:56
vanovka: děkuji
26. 8. 2019 15:48
Moc dobré, jenom jsem přidala česnek. Díky za svěží recept
1. 8. 2017 21:35
Jana Remkova:
1. 8. 2017 21:34
gogyna: děkuji
1. 8. 2017 20:05
1. 8. 2017 20:05
Kucina: moc děkuji, potěšila jsi mne
1. 8. 2017 11:23
Tataráček byl vynikající.
31. 7. 2017 19:04
Mnam....
31. 7. 2017 17:03
31. 7. 2017 13:34
bofinka: ano, v podstatě jsem je měla pohromadě,takže obě pustily šťávu, doopravila jsem, díky za připomínku
31. 7. 2017 13:33
Kucina:
31. 7. 2017 13:17
Nechala bych "vypotit" i okurku
31. 7. 2017 13:01
Všechno potřebné k výrobě tehle pochoutky mám na zahradě tak večeře je jasná..Díky za inspiraci
31. 7. 2017 12:40
31. 7. 2017 09:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 39 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 58 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Jaké maso zvolit při přípravě tataráku? Poradíme s výběrem
Další recepty
Tématické fráze: cuketovy tatarak tatarák z rajčat recepty z cukety cuketový tatarák recept cuketa recepty cuketa jako tatarák tatarák z cukety se sýrem tatarák z okurky harissy recepty z rajčat okurka rajce cuketa cuketový tatarák se sýrem recepty z cukety a rajčat tatarak z patizonu cuktový tatarák šťáva z cukety recepty na okurky recepty z rajčat cuketova tatarak se syrem cuketové recepty
Suroviny: rajče, olej, cibule šalotka, okurka salátová, cuketa, bazalka čerstvá, libeček, sůl, harissa, omáčka worcesterová
Ostrý "tatarák" z rajčat, okurek, cukety a harissy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OvGQ
15 názorů