

Azu po tatarsku
Suroviny
- vepřové maso
- 2 lžičky rajského protlaku
- 2 cibule
- trochu hladké mouky
- 1 okurka
- vývar z kostí
- česnek
- petrželka nebo kopr
Postup přípravy receptu
Maso nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji. Přidáme nakrájenou cibulku a opečeme. Maso zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme vývarem. Rozmícháme, přidáme sůl a dusíme.
Až je maso měkké,přidáme nadrobno nakrájenou okurku, prolisovaný česnek, petrželku, pepř, protlak a krátce podusíme. Podáváme s brambory.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Azu po tatarsku
-
Vyzkoušel jsem se špagetami a nemá to chybu. Přidal jsem teda trochu cukru, protože mám radši sladší omáčky.
Vřele doporučuji.
-
Vyzerá to skoro ako zle pokrájaný guláš bez papriky.
Azu je vždy nadrobno pokrájané mäso.
Nový recept? -
Úplně top je to s hranolkama
-
-
Tak jsem to dnes uvařila a moc díky za recept fakt je to dobré,jen jsem k tomu udělala bramborovou kaši,opravdu to mělo velký uspěch.
-
Dnes to budu dělat k obědu tak budu zvědavý,ale už se na to těším.
-
my to máme 18.12. v pátek ve škole
-
Vlasto, každému chutná něco jiného. K nám do restaurace chodil chlápek a ten si smažený sýr dával zásadně s rýží, to mi příjde víc ujeté, ale proti chuti...
-
Se vším, jenom s brambory NE!
-
Ve čtvrtek to máme ve škole k obědu, tak snad nezapomenu a napíšu, jaké to bylo. Jsem zvědav.