Polévka z petrželové natě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 878 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,36 g |
Tuky | 23,22 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 24,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doporučuji na zkoušku vytáhnout nok a rozkrojit, zda je uvařený. Já jsem tam ještě těsně před dovařením pro barevnější vzhled nakrájela mrkev a asi 3 min povařila, aby chrupala.Ale nutné to není.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2008 13:47
7. 11. 2008 10:08
5. 11. 2008 23:10
5. 11. 2008 15:06
5. 11. 2008 15:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 2 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 3 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 3 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 5 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 5 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: petrželová nať zavařování hotových jídel maslova jiska nať z mrkve recepty nať z mrkve petrželové noky petrželová nát sušení nat petržele jak se dela jiška petrželová nať recept maslove noky do polevky petrželové recepty máslové noky kyselá polívka petrželová nať cena nat z petržele mrkev nat nát petrželová nať zpracovaní krupicový nok
Suroviny: voda, petrželka zelená, libeček, sůl, květ muškátový, pepř, máslo, mouka hladká, kyška, mrkev, vejce, krupice, květ muškátový, sůl, pepř
Polévka z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER2l
5 názorů