Podmáslový chléb II.

lenka-m Kuchařka: lenka-m

Domácí pekárna 6 názorů

Suroviny

350 ml podmáslí
500 g hladké mouky (světlé)
1 balíček sušených kvasnic
1 lžíce rozpuštěného másla
0,5 lžičky cukru
1 lžička soli
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Můžete po zapípání přidat nasekané ořechy, různá semínka podle své chuti. Když si přidáte rozinky a trochu víc cukru, tak má chuť jako vánočka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Podmáslový chléb II.

  • lenka-m lenka-m(autorka receptu)

    Casino : Tak musíš pípat víc...:-)):-)) Každý má prostě jiné chutě.

    Odpovědět

  • casino casino

    No, ať pípám, jak pípám..., vánočky se nedopípám:-D

    Odpovědět

  • radusek radusek

    Moc dobrý chlebík.Přidávám kmín a lněná semínka.Krásně nakyne a chuťově je výborný.:-))

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    nadherny....podmaslovy chlieb je jediny kt. uz pekavam

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jani - hezká premiéra a určitě chutná ;-):-p

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Dělala jsem chlebík podle receptu, které byly u pekárny. Je téměř stejný, jen tam nešlo to máslo. Já přidala kmín. Ještě je teplý, už jsem ochutnala:-)) Leni, dovolila jsem si přidat fotku z mého prvního chleba.;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: podmáslový chléb z domácí pekárny domácí podmáslový chléb domácí chléb z podmáslí chléb z podmáslí z domácí pekárny podmaslovy chleba z domaci pekarny domácí podmáslový chleba domácí chléb podmáslový crossaint recept domaci pekarna podmaslovy chleb domácí pekárna recepty chléb chleba z podmáslí z domaci pekarny domácí chleba s podmáslím podmáslový chléb domácí pekárna domácí chléb s podmáslím kváskový chléb s podmáslím domaci chleba z podmasli domaci chleba podmaslovy chléb z domácí pekárny podmáslový domácí croasany chleba z domácí pekárny recepty podmaslovy

Zapomněl/a jsem heslo