Hovězí líčka na hořčici, celeru a chilli papričkách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,10 g |
Tuky | 14,48 g |
Vláknina | 21,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 670 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 38,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Většinou líčka z jedné strany pokrývá silnější vrstva tuku. Ale tuk je však zároveň u líček i nositelem chuti. To, zda tuk ponechat, nebo odstranit, je tedy čistě na Vás a Vašich jazýčcích.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 9. 2013 23:43
21. 9. 2013 22:23
21. 9. 2013 22:07
21. 9. 2013 21:20
21. 9. 2013 21:08
12. 9. 2013 13:39
12. 9. 2013 13:39
11. 9. 2013 20:06
Přidávám další bodík a fotky
5. 9. 2013 00:05
3. 9. 2013 09:52
29. 8. 2013 17:39
28. 8. 2013 21:13
28. 8. 2013 20:28
28. 8. 2013 20:16
28. 8. 2013 19:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 13 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 9 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 22 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 3 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: telecí líčka nejlepší recept recepty pro radost hovězí lička hovězí líčka na divoko hovězí líčka lička na divoko hovězí líčka recepty hovězí líčka recept polraichovy recepty licka na horcici hovězí pečeně na celeru recept na nejlepší hovězí líčka recept na hovězí líčka licka na vine a horcici nalozena hovezi licka naložená líčka hovězí líčka v troubě hovězí krk na celeru jak vypadaji hovezi licka hov.líčka z jakého masa jsou líčka
Suroviny: líčka hovězí, celer, cibule, víno červené, vývar, protlak rajčatový, koření nové koření, bobkový list, tymián, rozmarýn, olej, máslo, sůl, pepř, hořčice, chilli paprika čerstvá, olej, sůl, pepř, víno červené
Hovězí líčka na hořčici, celeru a chilli papričkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EyKK
35 názorů