Bůčková konzerva s uzenou příchutí
Milovníci masa zbystřete. V pohodlí svého domova, dle podrobného receptu, můžete připravit skvělou bůčkovou konzervu s s uzenou chutí. Namazaná na čerstvém chlebu, v kombinaci s kyselou okurkou, bude chutnat nejlépe.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 42 120 kJ / 10 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 467,00 g |
Tuky | 911,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Myslím si, že se to všem povede a že všem bude chutnat. Tato masa míchám z důvodu, že uzené bývá až moc aromatické. Ale záleží na chuti. Lze udělat třeba jen z uzeného!
Nenašel jsem žádný podobný recept, tak jsem vyrobil vlastní . S okurčičkou a čerstvým chlebem to nemá chybu. Víte, kůže
mi v konzervách vytvořily velice dobré a chutné pojivo-rosol. Podobně jako v tlačence. Každý může experimentovat, jen pozor na sůl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2020 22:41
2. 7. 2019 23:04
26. 11. 2016 21:11
24. 11. 2016 21:19
24. 11. 2016 21:11
24. 11. 2016 21:09
24. 11. 2016 21:02
24. 11. 2016 20:58
Zdraví Vás Milan P.
23. 11. 2016 20:31
Zdraví Vás Milan P.
23. 11. 2016 20:12
a ešte raz, a
22. 11. 2016 18:20
Milan P.
19. 11. 2016 23:41
Milan P.
19. 11. 2016 21:51
18. 11. 2016 23:00
Podávat s chlebem a okurčičkou - tak to vynikne !!!Můžete i s čerstvou cibulkou a chlebem. Pokud jste ještě maso krájela,nebo mlela na velké kousky,nemohla jste nic zkazit.Příště se dá vše v y l a d i t. Určitě to bude dobré !!! Spolehněte se. Zdraví Vás Milan P.
18. 11. 2016 21:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákový steak
Přidáno před 9 hodinami
Pudinková buchta II
Přidáno před 11 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 17 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláče s tvarohem a rebarborou
LucieLuckaLemurie uvařila před 5 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Poofy uvařila před 5 hodinami
Žampiony ve slanině, plněné nivou
misula29 uvařila před 7 hodinami
Lišky na slanině
Cejenka uvařila před 7 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Denade uvařila před 8 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 9 hodinami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 9 hodinami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 10 hodinami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 10 hodinami
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Někdy potřebujeme zbavit vepřový bok kůže. Zvládnou to i začátečníci, pomůže jednoduchý návod
Domácí masové konzervy jsou vítaným rychlým obědem či večeří. Poradíme, jak zavařit bezpečně maso, které bude skvěle chutnat
Další recepty
Tématické fráze: bůčková pomazánka sterilizace presolene uzene maso uzená bůčková pomazánka uzena vepřová konzerva recept recepty z bůčku neuzené uzeniny bučkovo uzená pomazánka domáci luncheon meat uzenin z bůčku připrava bučku k uzeniny koleno konzerva jak sterilizovat konzervu buckova pomazanka uzená recept uzená bůčková pomazánka pomazánka ze syrového bucku recept na uzenou buckovou pomazanku masova konzerva z bůčku recept na neuzené uzeniny buckova konzerva domaci bůčková tlačenka
Suroviny: bůček vepřový, bůček, sůl, kůže vepřová
Bůčková konzerva s uzenou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LVLX
22 názorů