Lančmít (luncheon meat) v alobalu

Paprika Kuchařka: Paprika

Doba přípravy: 30 minut 2 porce Jiné maso 3 názory

Suroviny

1 balení lančmítu - luncheon meat
100 g anglické slaniny
100 g žampiónů
dle chuti soli
pepře
2 lžíce kečup
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Lančmít nakrájejna 1,5 – 2 cm cm silné plátky, polož na alobal, prolož nudličkami pokrájené slaniny a pokrájenými žampióny.

  2. Osol, opepři, zakapej kečupem a zabal.

  3. Peč v troubě (180°C) asi 25 minut.

    Podávej s chlebem nebo bramborami

Poznámka

Přidej něco zeleniny na talíř (pokrájená rajčata,pórek, papriky a pod.) ať se i oko poměje.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Lančmít (luncheon meat) v alobalu

  • Paprika Paprika(autorka receptu)

    Katarinko,hriby nebo žampiony se nepečou do hněda.Alespoň já to tak nedělám.
    Tonda - u Papriky poslední den na záskoku

    Odpovědět

  • Katarinka Katarinka

    Tie hríby sa ale neupečú dohneda,či áno?:-?:-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika(autorka receptu)

    Víc mě dnes hlava nevymyslela k obědu (flámovat se moc nevyplatí).Ale na tu bídu,to něco do sebe mělo.Dobrý,relativně rychlý a nenáročný oběd.:yes::-!:-))
    Tonda - u Papriky hlava bolí

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: domácí lančmít domaci lancmit vyroba domácí luncheon lunch meat recepty domaci lančmít recept lunch meat recept domací landšmíd lanchmit luncheon z králíka výroba domácího luncheonu recept na domácí lančmít lunchmeat v alobalu recept domácí luncheon recept lunch recept recept lunch meat lancheon lančmit-recepty recepty s lanchmit landšmíd domaci lanchmit

Zapomněl/a jsem heslo