Vepřová konzerva
Maso ze skleničky využijete zejména tehdy, není-li příliš času na vaření. Připravit si maso do zásoby není tak složité a ta práce za tu poctivou chuť stojí. Až si doma vyrobenou vepřovou konzervu namažete na čerstvý chléb, moc si pochutnáte.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 35 490 kJ / 8 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 378,05 g |
Tuky | 772,20 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 9,74 g |
Sůl | 23,10 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 7. 2022 07:36
15. 7. 2022 18:45
Kovové víčko do MW


15. 7. 2022 18:03
14. 7. 2022 19:00

Musím vymyslet jiný způsob, co s přebytečným masem.

4. 8. 2020 11:11
Dělám naprosto stejně ????

15. 11. 2017 17:01


15. 11. 2017 13:57
15. 9. 2017 10:09
zavařovala již moje maminka od, které jsem se to naučila ona sice jen syrové do plechovek. Já zavařuji pečené i skořením, nebo i znojemskou, ptáčky, závitky vepřové i řízky jsem dělala, ale ty se trošku vysuší. Když upeču nebo udusím jaké koliv maso hovězí, vepřové, králíka, kuřecí na oběd a zbude mi na další oběd dám to do sklenice a steriluji v mikrovlnce někdy to mám uskladněné i rok ve špízce na zemi. i Uzené maso takle steriluji. pokud dělám paštiku nebo více sklenic masa tak syrové zavařuji 1 den 1 hodin na 100°C nechám v hrnci schládnout a druhý den to opakuji potom vyndám a nechám schládnout a uskladním. Za ty roky jsem vyhodila asi jen 2 sklenice jednu v Bulharsku a jednu nedávno doma, ale přitom množství masa co jsem už zavařila je to pakatel .


13. 9. 2017 21:05
28. 6. 2017 07:13
11. 5. 2017 19:37
dou a vařím...resp. udržuji na teple 3 hodiny
6. 5. 2017 14:45


5. 5. 2017 13:02
29. 4. 2017 14:07
4. 2. 2016 12:39

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Měkké perníčky bez proležení
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí maso trochu jako Stroganov
Přidáno před 21 hodinami
Išelská kolečka - nej!
Přidáno před 23 hodinami
Stir-fry kuřecí játra s pórkem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová játra po asijsku
Přidáno 1. 12. 2023 21:19
Banán s hruškou v kapse
Přidáno 1. 12. 2023 19:52
Právě bylo uvařeno:
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Petule123 uvařila před 47 minutami
Bábovka
Mario Laci uvařil před 2 hodinami
Rakouský kynutý knedlík s povidly (Alpský knedlík)
Petra111277 uvařil před 8 hodinami
Vanilkové rohlíčky
grohana uvařila před 8 hodinami
Bramborové knedlíky
MajkaK uvařila před 11 hodinami
Čočka na kyselo
radekfiala uvařila před 11 hodinami
Chalupářský kotlík
radekfiala uvařila před 11 hodinami
Červené fazole a la Katův šleh
radekfiala uvařila před 11 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
vit.kucera uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: recept na domácí vepřovou konzervu vepřová konzerva z bůčku domácí vepřovka domácí konzervy recepty na masové konzervy - domácí výroba vepřové maso z konzervy recepty domácí masová konzerva veprove maso v konzerve recepty domaci konzerva domácí výroba vepřového lančmítu vyroba veprovych konzerv vyroba domacich vepřových konzerv domácí vepřová konzerva-recept recepty na masové konzervy výroba jak udělat domácí vepřovou konzervu pomazánka z vepřové konzervy vepřové maso v konzervě jak vyrobit domácí vepřovou konzervu vepřové maso konzerva domácí masové konzervy
Suroviny: bůček, vegeta, rychlosůl, sůl, voda
Vepřová konzerva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRBY
119 názorů