20 rychlých a chutných receptů, ve kterých hrají hlavní roli gnocchi
Gnocchi (ňoky) se připravují z bramborového těsta. Brambory uvaříme slupce, oloupeme a propasírujeme. Přidáme k nim hladkou mouku, vejce, sůl. Těsto zpracujeme do malých typických tvarů a vytvoříme na nich rýhy pomocí vidličky. Díky rýhám se na nich bude pěkně držet omáčka.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
- Gnocchi v rajčatové omáčce s cuketou a česnekem
- Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
- Gnocchi s mletým masem a zeleninou z jedné pánve
- Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
- Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
- Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
- Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
- Gnocchi Pomodori
- Zapečené gnocchi se žampiony, kuřecím masem a uzeno - sýrovou omáčkou
- Tvarůžkové gnocchi s klobásou
- Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou
- Gnocchi se sýrovou omáčkou
- Zapečené gnocchi s kuřecím masem, se třemi druhy sýrů
- Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou
- Smetanové gnocchi v zelenině
- Gnocchi zapečené v červené omáčce
- Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
- Sojové nudličky s gnocchi a zakysanou smetanou
- Gnocchi osmažené se slaninou a růžičkovou kapustou
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 4 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 6 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Desatero rad na téma noky a nočky: Seznámíme vás s jejich přípravou, podáváním a uchováním
Komentáře