Kotlíkový guláš
Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se předvést. Jídlo s vůní ohně je nezaměnitelné. Kotlíkový guláš bude chutnat všem.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 770 kJ / 2 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,13 g |
Tuky | 69,58 g |
Vláknina | 29,21 g |
Cholesterol | 680 mg |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 120,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Varíme vonku v prírode, jedlo doma nikdy nebude také...
Podávame s čerstvým chlebom. Nie je to polievka v pravom slova zmysle.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2021 15:54
Kotlíkový guláš dělám roky, ale přidat tam drobení (strouhání či mrveničku), jsem nezkusila. Super nápad.
Protože mě drobení nebaví dělat, našla jsem si jednu vychytávku - do "kůtru" dám 100 g mouky, 1 vajíčko a půl skořápky vody - párkrát zapnu a je hotovo. Pokud se chcete zbavit malinkých drobečků a mouky, stačí prosít.
Protože mě drobení nebaví dělat, našla jsem si jednu vychytávku - do "kůtru" dám 100 g mouky, 1 vajíčko a půl skořápky vody - párkrát zapnu a je hotovo. Pokud se chcete zbavit malinkých drobečků a mouky, stačí prosít.
6. 8. 2013 16:29
VELICE CHUTNÉ
6. 8. 2013 07:29
6. 8. 2013 07:23
bezva recept super recept fantastickej recept užasnej recept díky za recept je fajn co dodat ... MAXIMÁLNĚ ... SMAJLÍKYA DÍK
31. 8. 2012 19:45
jitkalukes:snáď...
31. 8. 2012 17:02
Milá magdalenko,koupila jsem si kotlík a vařila jsem zatím jen hgulášouvou polévku,ale kotlíkoví gulášek to je něco¨,brzy si ho uděláme k obědu podle tvého receptu a snad ti dám bodík
3. 3. 2010 09:34
Dobrý tip na sobotní akcimám doma ještě půl mrazáku hovězího masa a pořád vymýšlím co z něho uvařit,ať to není pořád stejnébodík letí
3. 3. 2010 09:09
Magdalenkokotlíkový guláš vypadá moc pěkně,jen škoda,že nelze ochutnat.Jedla jsem ho jen párkrát v životě a máš pravdu v tom,že takový se doma neuvaří.
Opuncie recept na mrveničku je tady http://www.toprecepty.cz/recept/3994-strouhani/dro... a je to "jen" klasické strouhání.
Opuncie recept na mrveničku je tady http://www.toprecepty.cz/recept/3994-strouhani/dro... a je to "jen" klasické strouhání.
3. 3. 2010 08:21
Pro opuncii u nás se tomu říká strouhání. Hodně tuhé nudlové těsto.A to nastrouháme na hrubém struhadle.
2. 3. 2010 23:33
U nás se tomu říká drobenka - naučil mě to tatínek, jinak to nikdo nechtěl doma dělat.Dělávám na vále - do vejce přidávat mouku a zpracovávat tak dlouho, až to jde strouhat...
2. 3. 2010 22:56
Opuncie, v miske rozšľaháš 1 vajce, prisypeš hrubú múku. Spracuješ najprv napr. vidličkou, potom rukou tuhé cesto - múku stále zapracúvaš a pomaly pridávaš. Vzniklé veľmi tuhé cesto na slzičkovom strúhadle strúhaš na papier na plechu, vždy pred "struhom" môžeš strúhanú časť cesta, čo máš v ruke, v miske poobaliť v múke...Znie to komplikovane, neviem to lepšie opísať...Niekde som čítala postup, do robota dáš celé vajce a múku a za pár sekúnd máš hotové žmolky cesta - chce to však vedieť tú hmotnosť múky na 1 vajce...
Ja si robím do zásoby, nechám vysušiť a podľa potreby používam do hocijakej polievky...Nech sa ti darí, budem rada, ak som ti vedela poradiť...
Ja si robím do zásoby, nechám vysušiť a podľa potreby používam do hocijakej polievky...Nech sa ti darí, budem rada, ak som ti vedela poradiť...
2. 3. 2010 22:34
Magdalenko, jak se dělá mrvenička?
Jinak moc hezký recept, posílám bodík.
Jinak moc hezký recept, posílám bodík.
2. 3. 2010 22:10
Maď.seriál "Paprika" nás inspiroval ke koupi kotlíku a takový gulášek z něho je fantazie, jednak je to zážitek pro zúčastněné, protože se takto guláš vaří dlouho, ale hlavně ta vůně okolo toho a ten výsledek. Děláme přesně jako Ty, ale místo vína pivko2
2. 3. 2010 19:56
už několikrát jsem ho chtěla vyskoušet, zatím nebylo kde, posílám bodík
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 5 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 7 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 48 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 51 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 51 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Vaření a pečení na ohni si děti zamilují! Nastartujte rodinnou tradici chlebem na klacku nebo fantastickou živáňskou
Další recepty
Tématické fráze: hovezi kotlikovy gulas kotlíkový hovězí guláš hovězí guláš v kotlíku kotlíkový guláš na ohni video recept gulaš vareni v kotlíku vaření v kotlíku recepty recepty na kotlikovy gulas video recept na hovězí kotlíkový guláš kotlikovej guláš madarsky kotlikovy gulas kotlík na oheň recepty z kotliku kotlíkový guláš video recept co uvařit v kotliku kotlikový guláš video maďarský kotlíkový guláš recepty kotlíková kucharka kotlíkové vaření recepty na hovězí kotlíkový guláš
Suroviny: maso hovězí, brambory, sádlo, cibule, paprika, rajče, pepř černý, sůl, paprika sušená sladká, česnek, majoránka, feferonka, mrkev, petržel, nať celerová, libeček, víno, vejce, mouka hrubá
Kotlíkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqyO
14 názorů