Řecké vepřové na celeru a mrkvi
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 879 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,42 g |
Tuky | 43,08 g |
Vláknina | 38,50 g |
Cholesterol | 838 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 40,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je ze Světové kuchařky a je to dobré!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2012 14:19
8. 6. 2010 21:58
8. 6. 2010 20:01
Jo a pepř dávám bílý
8. 6. 2010 17:52
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 3 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 3 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 4 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 5 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 5 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 6 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Sirupy. Víte, jak připravíte snadno a rychle ty nejlepší domácí?
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso na celeru maso na celeru vepřové v mrkvi řecké recepty maso na mrkvi a celeru veprove na mrkvi celer s mrkvi maso na celeru a mrkvi vepřové kostky na celeru vepřové mrkev celer recke veprove vepřové maso v mrkvi celer a maso dušené vepřové maso na mrkví a celeru řecké vepřové maso vepřové celer mrkev veprove maso celer celer a mrkev do masa vepřové mrkev celeru veprove maso v celerove omacce
Suroviny: maso vepřové, cibule, celer, mrkev, vejce, šťáva citronová, olej, pepř, mouka hladká, sůl
Řecké vepřové na celeru a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmEK
4 názory