Řapíkatý celer s máslem a strouhankou

maris Kuchařka:

Zeleninová jídla 13 názorů

Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři
54

Suroviny

1 řapíkatý celer
máslo
strouhanka
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Řapíky celeru očistíme a uvaříme "na skus" - nejlépe na páře.

  2. Mezi tím si osmažíme na polovině množství másla strouhanku a zbytek rozehřejeme.

  3. Na talíři přelijeme horké stonky máslem, osolíme a posypeme strouhankou.

Poznámka

Množství másla a strouhanky podle chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Řapíkatý celer s máslem a strouhankou

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo