Zatloukané řízky se smetanou
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2012 10:43
Výborné jídlo, mělo úspěch , určitě ho nedělám naposledy
29. 5. 2011 12:13
dnes jsme měli k obědu a bylo to výborné, určitě budem dělat zas, přidávám fotečku a bodík také
19. 4. 2011 05:17
včera jsem je dělala z kuřecího masa....výborné....bodík letí
4. 3. 2010 13:58
25. 2. 2009 21:21
Pro vybusnou!!šlehačky dávám podle počtu řízečků.Na 4 řízky 1 šlehačku.Když dáš dvě tak se nic nestane,bude víc sosíku na brambůrky.Nějak jí tam dávám od oka.Maso by nemělo v té šlehačce vyloženě plavat.Takže záleží i na velikost těch řízkůKdyž to přeženu na 4 řízky určitě ne 4 šlehačky.
24. 2. 2009 11:25
moschus prosim ta....kolko davas tam cca smotany...ja netusim, ci to ma v tej smotane plavat, alebo len tak hojne zaliat po povrchu, alebo ako .....
24. 2. 2009 08:17
Děkuji vybusné za fotografii!A Janě za radu.
23. 2. 2009 20:59
jej...rizky naruby..hned tam idem kuknut
23. 2. 2009 20:57
moschus- to nebyla výčitka, že tady nemáš fotku! Přečetla jsem si, že je bude vybusna dělat a věděla jsem, že foto přidá a vidíš, je tady! A super To je výhoda tady, že můžeš přidat fotku k jakémukoliv receptu, který tady je. Ať už má, či nemá fotku, aby nakonec každý viděl, že jsi to vyzkoušela a že se ti to povedlo, nebo, třeba i nepovedlo. Ale fotka dobrého jídla nás vlastně skoro donutí si to jídlo uvařit, protože jíme hlavně očima. Vybusna
23. 2. 2009 20:34
dnes som ich podla planu v *co uvarit* teda spachala. rezniky su velmi dobre, este som ich na takyto sposob nikdy nevarila a skoda ze som nepochopila, ze ta smotana mohla tvorit sosik na zemiaky. dala som ju prilis zredukovat. dala som na radu svetlany a prihodila som cibulu a anglicku....a bolo to skvele. doma to chutilo a davam plusovy bodik.
23. 2. 2009 19:04
Jani,až budu dělat,ak vyfotím.Jsem tu nová,tak se recepty teprve učím sem vkládat a trochu se tu orientovat.Tak se omlouvám.
23. 2. 2009 13:25
Tak, dnes byly řízky naruby a příště budou tyhle, škoda, nevšimla jsem si, že tady není foto, už mohlo být Ale řízky naruby byly taky skvělé
23. 2. 2009 10:19
Světlano děkuji Vám za typ.Někdy,až budu zase dělat tak vyzkouším
23. 2. 2009 08:15
...a když dáte na řízky cibuli a anglickou, tak budete vyhánět sousedy ode dveří...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 55 minutami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 8 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Tématické fráze: zatloukané řízky řízky naruby zapečené se smetanou rizky naruby se smetanou obraceny rizek se smetanou zatloukaný řízek rizky na slehacce vepřové řízky ve šlehačce řízky ve šlehačce veprove rizky na smetane řízek se smetanou obrácený řízek ve šlehačce trojobal naruby veprove rizky se smetanou vepřové řízky na šlehačce šlehačkové řízky obrácené řízky se šlehačkou obrácený trojobal řízky se šlehačkou řízky naruby ze šlehačky veprovy rizek v trojobalu se smetanou
Suroviny: řízek vepřový, strouhanka, vejce, šlehačka, sůl
Zatloukané řízky se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRzz
14 názorů