Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 351 kJ / 2 952 kcal
Bílkoviny16,70 g
Tuky194,00 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy282,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

magdalenka

13. 2. 2013 12:00

Monikiska: samozrejme, len vtedy, ak misa je z varného skla...

spagetka

13. 2. 2013 11:40

Monikiska: za sebe: zcela určitě, i když já mám zapékací formu na tyhle věci, ale sklo určitě

Monikiska

13. 2. 2013 11:34

Mám dotaz. Nemám pánev bez plastové rukojeti. Můžu to zapéct ve skleněné míse???

Věra

4. 11. 2012 00:26

Kateřina:No já nevím jak Vy,ale já Tarte Tatin jedla od rodilé francouzky a žádným krémem přelitý nebyl. ;-)

jerrym

28. 10. 2012 13:29

Kateřina: Vážená, tento koláč je na receptech 4-slovy čtyři roky,a jediná osvícena jste vy!!! Blahopřeji vám k tomu!!!!

Kateřina

28. 10. 2012 12:36

Tak tohle nemá s Tarte tatinem absolutně nic společeného! Jak někdo může vůbec prezentovat takovouhle hrůzu za Tarte tatin:-(( Tatre tatin je typický francouzský koláč, který má být ještě následně přelitý krémem. Tohle je jedna z nejhorších parodií, které jsem kdy viděla:-(( Být Vámi, tak celý příspěvek smažu a nedělám si ostudu! Hrůza!!

Petronela30

14. 1. 2011 19:56

Přidala jsem fofo, doufám že to nebude vadit.Děkuji.;-)

Petronela30

14. 1. 2011 17:37

Můj začátek tohoto koláče vypadal stejně,ale i tak je to super dobrota. Jablka přidám na pánev až je cukr hnědý!!! Nebojte se, jablka pustí šťávu a nic se nepřichytne. Jinak recept nemá chybu, každý si přidá a ubere dle své chutě.:yes::yes::yes:Jinak doporučuji moučnatá jablka a podle J.Olivera i banány.

Ivana79

10. 4. 2010 11:37

Ja síce neviem,ako má správne vyzerať,ale na fotke je vidieť trochu nahnedlý povrch-to bude asi ten karamel.Mne len neni jasné aký rozdiel je medzi týmto receptom a receptom na "Obrácený jablečný koláč".Inak to môže byť dobré:-p;-)

mirca75

10. 4. 2010 10:56

Ivane HOS:-).Pakliže se podíváte pozorně na fotografii,tak jistě vidíte,že barva není zelená,ale je to jen zabarvení fotografie vlivem okolního světla.
Pakliže máte recept na tento koláč v jiném podání,budeme rádi,pokud ho sem přidáte a fotografie se zlatým zbarvením je také vítána:-).Přeji pěkný den:-K.

Ivan HOS

10. 4. 2010 10:32

Nepokládám tento výrobek vámí prezentovaný za to,za co jej vydáváte,protože jste pravděpodobně nikdy neviděli, jak správně vypadá!:-!:no::-//
Neznáte technologii výroby a vhodné produkty.
Nevidím karamel, který vzniká při procesu pečení přímo pod jablíčky v pánvi, tudíž při obrácení koláče do jeho konečné podoby je zlatý!!! a ne zelený! V případě že byste měli zájem o podrobný popis, jak tento koláč připravit, můžete se na mě obrátit!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obraceny francouzsky jablecny kolac francouzský jablkový koláč obrácený jablečný koláč francouzký jablečný koláč tartin obrácený jablečný koláč dity p. francouzský jablečný koláč obrácený jablečný koláč s karamelem obrácený jablečný koláč od babičky francouzský obrácený jablečný koláč jablečné koláče jak je neznáte koláč tartin francouzký jablkový koláč obrácený jablečný koláč recepty francouzský koláč s jablky obrácený jablečný koláč s krémem jablkový koláč recept jablkový koláč z listového těsta obrácený jablečný koláč z listového těsta francouzský jablečný koláč obraceny

Suroviny: těsto listové, jablko, máslo, cukr

TopRecepty.cz

Tarte tatin (obrácený jablkový koláč)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LWv