Zatloukané řízky

Jikotka Kuchařka: Jikotka

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

vepřové maso
strouhanka
vejce
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V osolené strouhance zatloukáme maso, čím víc tím líp, do rozšlehaných vajec (asi jedno na jeden řízek) dáme koření podle chuti a protáhneme jimi řízky. Smažíme zvolna v pánvi. Příloha je nejlepší bramborová kaše.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zatloukané řízky

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, já je dávám do pekáčku vedle sebe a na každý dám plátek anglické slaniny. Vynikající:yes::yes:

    Odpovědět

  • jafin jafin(neregistrovaný)

    Klasické řízky naruby,nicméně výtečné!Někdo je ještě naskládá do pekáčku,prokládá slaninou a cibulí a peče dozlatova nebo podlije nakládanou zeleninovou směsí Moravanka a také peče v troubě....Obměn bude asi spousta,ale řízky naruby jsou opravdu výborné i jen tak jak jsou popsány ve výše uvedeném receptu:o));-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: rizky naruby s moravankou zatloukaný řízek risky naruby veprove risky nejlepší řízky naruby kuřecí řízek naruby řízky s moravankou řízky naruby kureci rizky naruby kureci risky kureci rizky naruby řízky na moravance risky na ruby kuřecí řízky na ruby zatloukané maso řízky na ruby s moravankou řízek naruby recept risky naruby veprovy rizek naruby zatloukaný řízek recept

Zapomněl/a jsem heslo