Zatloukané řízky

Jikotka Kuchařka:

Vepřové maso 2 názory

32

Suroviny

vepřové maso
strouhanka
vejce
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V osolené strouhance zatloukáme maso, čím víc tím líp, do rozšlehaných vajec (asi jedno na jeden řízek) dáme koření podle chuti a protáhneme jimi řízky. Smažíme zvolna v pánvi. Příloha je nejlepší bramborová kaše.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zatloukané řízky

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, já je dávám do pekáčku vedle sebe a na každý dám plátek anglické slaniny. Vynikající:yes::yes:

    Odpovědět

  • jafin jafin(neregistrovaný)

    Klasické řízky naruby,nicméně výtečné!Někdo je ještě naskládá do pekáčku,prokládá slaninou a cibulí a peče dozlatova nebo podlije nakládanou zeleninovou směsí Moravanka a také peče v troubě....Obměn bude asi spousta,ale řízky naruby jsou opravdu výborné i jen tak jak jsou popsány ve výše uvedeném receptu:o));-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zatloukaný řízek rizky naruby s moravankou veprove risky risky naruby nejlepší řízky naruby kuřecí řízek naruby řízky s moravankou řízky naruby kureci rizky naruby kureci risky kureci rizky naruby řízky na moravance risky na ruby kuřecí řízky na ruby zatloukané maso řízek naruby recept risky naruby řízky na ruby s moravankou veprovy rizek naruby zapečené plecko

Zapomněl/a jsem heslo