Šumavská živáň
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 894 kJ / 5 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 335,38 g |
Tuky | 383,61 g |
Vláknina | 81,20 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 158,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto je recept pana Jiřího Císlera z knihy "Přijďte k nám na večeři".
V receptu je uváděno - 5 palic česneku -, ale každý si může dát přiměřeně, podle své chuti.
Já jsem tu odvahu neměla, abych maso prokládala větvičkami jehličí, tak jsem aspoň natáhla ruku a s balkonu utrhla pravou šumavskou větvičku borovice i s šiškami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2024 09:03
1. 12. 2023 11:12
30. 6. 2010 11:17
30. 6. 2010 04:41
29. 6. 2010 20:43
29. 6. 2010 20:43
29. 6. 2010 20:35
27. 6. 2010 23:58
25. 6. 2010 17:19
21. 8. 2009 10:25
18. 8. 2009 20:51
18. 8. 2009 20:43
18. 8. 2009 18:27
18. 8. 2009 17:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 7 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 8 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 9 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: živáň zivan recept vepřový bok recept recept na živán živáň na grilu vepřovy bok pečený vepřový bok vepřový živáň vepřový bok recepty recept živán uzený bok recept maso na živáň vepřová živán zivan na ohni šumavská vepřová plec živán recepty co je to živáň uzeny veprovy bok recepty živán recepty vepřový bok
Suroviny: plec vepřová, bok uzený, klobása, cibule, mrkev, celer, petržel, ředkvičky, olej, česnek, nať petrželová, nať celerová, slanina, sůl, pepř, majoránka, šalvěj, meduňka
Šumavská živáň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ2n
14 názorů