20 rychlých a chutných receptů, ve kterých hrají hlavní roli gnocchi
Gnocchi (ňoky) se připravují z bramborového těsta. Brambory uvaříme slupce, oloupeme a propasírujeme. Přidáme k nim hladkou mouku, vejce, sůl. Těsto zpracujeme do malých typických tvarů a vytvoříme na nich rýhy pomocí vidličky. Díky rýhám se na nich bude pěkně držet omáčka.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
- Gnocchi v rajčatové omáčce s cuketou a česnekem
- Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
- Gnocchi s mletým masem a zeleninou z jedné pánve
- Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
- Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
- Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
- Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
- Gnocchi Pomodori
- Zapečené gnocchi se žampiony, kuřecím masem a uzeno - sýrovou omáčkou
- Tvarůžkové gnocchi s klobásou
- Opečené česnekové gnocchi se slaninou, pórkem a pažitkou
- Gnocchi se sýrovou omáčkou
- Zapečené gnocchi s kuřecím masem, se třemi druhy sýrů
- Gnocchi se slaninou a švestkovou omáčkou
- Smetanové gnocchi v zelenině
- Gnocchi zapečené v červené omáčce
- Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
- Sojové nudličky s gnocchi a zakysanou smetanou
- Gnocchi osmažené se slaninou a růžičkovou kapustou
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
20 tipů na silvestrovské pohoštění: Poradíme vám, co připravit na sváteční stůl
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Komentáře