20 nejlepších polévkových zavářek, které polévku zahustí a zvýrazní její chuť
Zavářky jsou doplňky polévek, které je zahustí a celkově vylepší jejich vzhled, chuť a konzistenci. Zavářek existuje mnoho druhů - z jednoho vývaru můžeme díky různým zavářkám připravit několik různých polévek.
Zavářky udělají z řídké polévky hustý, chuťově výrazný pokrm, který můžeme směle podávat s kouskem pečiva jako hlavní jídlo. Přidávají se do polévek během varu, po odstavení polévky z plotny nebo uvařené zvlášť jako samostatná příloha.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Nudle do polévky
- Játrové knedlíčky podle mé babičky
- Pórková polévka s vaječným svítkem
- Kapustová s drožďovými knedlíčky
- Slepičí vývar s drobením
- Polévkové rýžové knedlíčky se sýrem
- Krupicové noky
- Uzené palačinky /celestýnské nudle
- Polévka s kapáním
- Polévka z mletého masa
- Luštěninová polévka podle Alberta
- Morkové knedlíčky jemné - zavářka do polévky
- Uzená polévka s kroupami
- Zeleninová polévka s cizrnou
- Fritátové nudle (vložka do polévky)
- Polévka šup-šup
- Zelná polévka s těstovinou
- Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan )
- Koprovo - máslové nočky do polévky
- Cibulovo-česneková polévka s bramborami
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 20 minutami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 1 hodinou
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 8 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká
20 nejlepších receptů z kysaného zelí: Co je pro vás nejlákavější?
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Komentáře