Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

20. 10. 2010 13:27

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 055 kJ / 252 kcal
Bílkoviny18,54 g
Tuky15,32 g
Vláknina5,04 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy8,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: starý rodinný recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eligie eligie

1. 6. 2013 22:12

Dle tohoto receptu soudím, že buď máte domácí kuřata nebo skvělé řeznictví. To, co kupuju já (hlavně pro psy a řeznictví si fakt vybírám) moc kuřecí játra nepřipomíná. O žaludcích nemluvě - jak to ty chemické chudinky s částí jater a žaludku vůbec dokážou přežít?

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

22. 10. 2010 17:03

Jasne Betynka, ale práve na toto ma upozorňovala moja mama, a my ich máme radi takto. Ved koľko domácností, toľko chutí a úprav. súhlasím:-))

Betyna

22. 10. 2010 15:57

Je mi líto, nikomu z naší rodiny nepřipadá chuť jater nahořklá, zeptala jsem se i kolegyň v práci a taky nikomu, ale to nic nebrání tomu že knedlíčky moho být výborné, tomu věřím. Jen máme játrové rádi opravdu játrové. Souhlasím ale, že tyhle s převahou housky a vajec mohou být vynikající, ptala jsem se jen pro upřesnění. Každý má jinou chuť a je možné že vám můžou játra připadat nahořklá.

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 07:32

Betynka, áno, tak ako sú suroviny uvedené - to je rozpočet pre 4 osoby. Každá, teda aj kuracia pečeň má prirodzene nahorklú chuť. Ide o to, aby chuť knedličiek neprevážila chuť vývaru, ale naopak, chuť vývaru podčiarkla a doplnila. Máme to desaťročiami odskúšané. Skús to raz takto, a možno Ta to osloví:-))

Betyna

20. 10. 2010 19:34

:-S na tri žemle a dve vajcia JEDNU kuraciu pečeň? Robievam knedličky aj s prevahou kuracej pečene, ale nikdy v živote neboli horké - pečeň je horká, iba keď sa do nej dostane žlč...

pilatova35

20. 10. 2010 17:52

Ajá dávám ještě hlávku česneku.:-p

Klara Klara

20. 10. 2010 16:18

Pripomína mi to moju mladosť, keď sme ešte chovali, pri zabíjačke musali byť v polievke z čerstvej pečene.:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí játrové knedlíčky játrové knedlíčky játrové knedlíčky recept výborné játrové knedlíčky příprava játrových knedlíčků jak dlouho vařit játrové knedlíčky jak dlouho se vaří játrové knedlíčky hořké játrové knedlíčky doba vaření játrových knedlíčků pecenove knedlicky vaření játrových knedlíčků játrové knedlíčky hořké játrové knedličky pečené jatrový knedlicky vepřové játrové knedlíčky vývary recepty jatrove knedlicky do polievky jatrove knedlicky bez vajec recept na jatrove knedlicky do polievky jatrove knedlicky doba vareni

Suroviny: houska, vejce, játra kuřecí, cibule, petrželka, strouhanka, sůl, pepř mletý, olej, vývar

TopRecepty.cz

Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R1yz