7 skvělých zavářek a vložek do polévek. Poradíme, jak je připravit, ochutit a podávat
Ať už použijeme nudle, kapání, knedlíčky, noky, strouhání, svítek nebo třeba celestýnské nudle, to vše dává našim polévkám jedinečnou chuť a bez nich bychom si na zeleninových nebo masových vývarech zdaleka tolik nepochutnali. Řeč je o zavářkách a vložkách do polévek - a do našeho přehledu jsme vybrali ty nejoblíbenější.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Krutony do polévek
A ještě bonus na závěr - recept na hráškovou polévku s videonávodem. K hrachové polévce se výborně hodí krutonky z pečiva, které si každý dává přímo na talíř. Krutony se hodí i např. do sváteční rybí polévky.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 5 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Svítek se dával do polévky, do koprovky a pekl se i nasladko
Znáte tajemství nejlepších krutonek do polévky? Musí být smažené velmi pomalu, aby se hned nerozmočily
Jak připravit nejlepší kápání do polévky? Vyzkoušejte šest jednoduchých rad a polévka bude jedinečná
Komentáře