Vepřová srdíčka s hráškem a mrkví
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 298 kJ / 71 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,40 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2012 23:38
28. 3. 2012 22:01
28. 3. 2012 21:27
28. 3. 2012 21:26
28. 3. 2012 18:26
28. 3. 2012 09:35
27. 3. 2012 23:02
27. 3. 2012 22:37
já mražený hrášek vařím max. 2 minutky není to dlouho.. 10 min
27. 3. 2012 21:52
27. 3. 2012 21:48
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 18 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 33 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 59 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho vařit vepřové srdce vepřové na mrkvi v tlakovém hrnci jak dlouho vařit mrkev dušena mrkev s hraškem vepřová srdíčka vařené vepřové srdíčko jak dlouho vařit vepřová srdíčka vepřové srdíčko kuřecí srdíčka s mrkví vepřové v mrkvi jinak jak dlouho vařit vepřové srdce v papináku srdíčka srdíčka vepřové srdce na hrášku s mrkví polevka s vepřovych srdiček vepřové srdce v mrkvi vepřové maso s mrkví a hráškem v tlakovém hrnci vepřové maso na mrkvi s hráškem recept z veprovych srdicek a zampionu hovězí na mrkvi a hrášku v tlakovem hrnci
Suroviny: srdce vepřové, mrkev, hrášek, mouka hladká, máslo, ocet, sůl, pepř, cukr, koření nové koření, koření nové koření, bobkový list, smetana zakysaná
Vepřová srdíčka s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8q4
10 názorů