Vepřová srdíčka v omáčce

tejaja Kuchařka: tejaja

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

2 vepřová srdce
2 cibule
2 hřebíčky
8 zrníček pepře
sůl
citronová kůra
omáčka:
2 PL oleje
3 PL mouky
sůl
cukr
citrónová šťáva
2 žloutky
2 PL kaparů
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Srdiečka uvaríme do mäkka vo vode (asi 1,5 l) so soľou, rozpolenými cibuľami, korením a kúskom citr. kôry. Potom ich vyberieme a vývar precedíme.

  2. Z oleja a múky pripravíme zápražku, zalejeme polovicou vývaru, dosolíme, dochutíme cukrom a citr. šťavou a chvíľu povaríme. Omáčku zjemníme žĺtkami a vmiešame kapary.

  3. Nakoniec vmiešame na plátky narezané srdiečka a prehrejeme. Podávame so zemiakmi alebo cestovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Vepřová srdíčka v omáčce

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: omacka ze srdicek omáčka z vepřových srdíček omacka ze srdicka veprove srdičko na smetane vepřová srdíčka na smetaně srdíčka omáčka omáčka z vepřového srdce omáčka z vepřového srdíčka srdíčková omáčka vepřová omáčka srdicka na smetane srdíčková omáčka s vepřových srdiček vepřové srdičko-recepty recepty z vepřového srdíčka omáčka z srdička recepty z vepřových srdíček srdíčko na smetaně srdičko omáčka omáčka se srdíček recept z vepřového srdíčka

Zapomněl/a jsem heslo