Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 460 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,82 g |
Tuky | 163,37 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,91 g |
Sacharidy | 10,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Remuláda je výborná k masu i k rybám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2015 08:15
8. 8. 2015 12:23
8. 8. 2015 10:44
8. 8. 2015 10:24
8. 8. 2015 09:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 9 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 17 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 24 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: remuláda remuláda na maso remulada k masu remulada recept zeleninové zálivky ke grilovanemu masu výborné saláty ke grilovanému masu remulada na vepřove recept na bylinkovou sul bylinová remulada zeleninová remuláda remuladazmajonezy remuláda kapary remuláda na vepřové maso recepty remulady k masu omacka k pecenemu masu cuketová remuláda recept remulada remulada z červené cibule maso v remulade bilinky k pečenému masu
Suroviny: majonéza, jogurt bílý, hořčice dijonská, cibule červená, cibulka jarní, okurky sterilované, petržel, pažitka, kapary, tymián, pepř mletý, sůl
Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DAnn
5 názorů