Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanová marináda (remuláda)

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 11. 2009 09:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 802 kJ / 1 626 kcal
Bílkoviny6,91 g
Tuky171,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 296 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,10 g
Sacharidy6,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuto marinádu podáváme k rybám nebo k masu nebo do ní můžeme i vařené ryby naložit. V tom případě ji ředíme trochu víc (přidáme navíc víno i smetanu a to tak, abychom celkem použili asi 100 ml smetany a 100 ml bílého vína), vařené ryby marinádou zalijeme, dobře uzavřeme a uložíme v chladu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

28. 4. 2012 19:12

Remuláda jako pro Janu Remkovou:-8:-))?Léto a grilování se blíží,určo otestuju.;-):-p:yes:

HankaPu HankaPu

6. 11. 2009 18:34

Cathleen, tuhle marinádu neznám:-// ale mám zrovna zbytek pečeného masa, tak bych jí mohla k tomu udělat:yes: posílám bod č.4:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: remulada na ryby remulada na ryby domácí remuláda smetanová marináda na maso křenová remuláda ryby v remuládě marináda na ryby marináda z majonézy gremuláda koprová remuláda remunáda jak se dělá remuláda marináda na kance kyselé ryby v remuládě marinada ze smetany remoláda jak se dela domaci remulada ryby v remuládě recept remuláda k rybě remulada-recepty

Suroviny: majonéza, smetana sladká, víno bílé, šťáva citronová, sůl, cukr, pepř mletý, okurky sterilované

TopRecepty.cz

Smetanová marináda (remuláda)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YWy9