Pikantní salát ke grilovanému masu

Ivana K. Kuchařka: Ivana K.

Doba přípravy: 15 minut 10 porcí Saláty 0 názorů

Suroviny

1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce
1 menší plechovka sterilovaného hrášku
1 menší plechovka kukuřice
1 menší plechovka žampionů
1 sklenice nakládané červené papriky krájené na proužky
5 ks středně velkých nakládaných okurek
1 menší cibule (pokrájená na drobné kostičky)
cca 3 lžíce ostrého kečupu
lžíce sojové omáčky
sůl a pepř dle chuti
chilli nebo pár kapek tabasca pro milovníky pálivého
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hrášek, kukuřici, žampiony, nakládané papriky a okurky slijeme z nálevu a dáme do misky k fazolím v chilli omáčce, přidáme pokrájenou cibuli, kečup, sojovou omáčku a dochutíme solí, pepřem, chilli (popř. tabascem). Vše důkladně promícháme a dáme alespoň na 2 hodiny pořádně vychladit do lednice, aby se chutě správně propojily.

  2. Podáváme vychlazené nejlépe ke grilovanému masu.

Poznámka

Recept mám od kamaráda a na každé grilovačce má vždy velký úspěch, přitom není finančně ani časově nijak náročný.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní salát ke grilovanému masu

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zeleninový salát ke grilovanému masu zeleninové saláty ke grilovanému masu saláty k masu těstovinový salát ke grilovanému masu salaty ke grilovanym masum salát ke grilované rybe zelný salát ke grilovanému masu salát k masu grilované maso se salátem lehké saláty k grilovaným masům recept na pikantni salat ke grilování salát ke grilovaným masům fazole ke grilovanému masu fazolový salát ke grilovanému masu salátek ke grilovanému masu salat vhodny k masu jaky salat ke grilovane rybe salát ke grilovanéu masu salat k grulovanému masu zeleninový salát ke grilované rybě